P4 Radio Stockholm och en sväng till landet

Att gå upp tidigt på morgonen börjar så smått bli en vana. Efter Nyhetsmorgon och Godmorgon Sverige så var det idag dags att besöka Alexander Hammarlöf och Doreen Månsson på P4 Radio Stockholms morgonshow. Vi fick ett fint samtal kring boken och för varje intervju som jag gör känns det som att man hittar nya viktiga och spännande saker att prata om.

Jag lämnade Stockholm vid lunchtid för att åka ner till landet en sväng. Behövde andas lite frisk luft och framförallt hälsa på mamma och pappa. Baden har inte blivit så många som jag önskat den här sommaren. Gissar att jag inte är ensam om det. När jag väl kom i vattnet så var det faktiskt inte så kallt som jag trodde. Låg säkert i hela fem minuter 🙂

Det är så vackert här vid sjön Tisnaren i hjärtat av Södermanland.

2 kommentarer till P4 Radio Stockholm och en sväng till landet

 1. Barbro skriver:

  Vilken fin bild vid vattnet.Där kan det inte vara svårt att koppla av.Ha en fortsatt bra kväll.
  Ps Tycker mycket om din blogg Ds

 2. Stina skriver:

  Vad härligt med ett sommar dopp, skönt att få åka iväg en stund. Själv har jag inte alls badat nått men de kan bero på att de inte vart nått badväder och sen har jag jobbat hela sommarn.

  Hoppas allt är bra med dig!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *