På besök i Malmö!

Jag tog flyget ner till Malmö idag. Ska jobba här imorgon ganska tidigt, så istället för att gå upp mitt i natten valde jag att åka ner kvällen innan. Fick därför möjlighet att äta middag med mina goda vänner Jonas Hedqvist och Melker Sörensen. Jonas och jag hänger i Miami tillsammans på vintrarna och nu har han och Melker varit där hela sommaren. Det har hänt massor på South Beach sen jag lämnade i början av mars. Ett nytt hotell har öppnat på stranden och så har man öppnat upp en ny köttbullerestaurang. Där serveras tydligen köttbullar från hela världen med olika typer av kött. Låter spännande eller hur 🙂

Malmöfestivalen pågår för fullt och det var minst sagt kaos på gatorna ikväll. Jonas och Melker har precis flyttat in i en fantastisk våning mitt i stan bara ett par meter från festivalområdet.

Ja så här var utsikten från vardagsrummet. Känns som jag var mitt i London och inte mitt i Malmö. Nu ska jag sova några timmar innan det är dags att gå upp och sjunga!

Kram och godnatt

2 kommentarer till På besök i Malmö!

  1. Annsofie skriver:

    Tack för en enorm körupplevelse i lördags! 🙂 Det var en riktig kick o vi svävade på små moln resten av dagen!

  2. Julia skriver:

    Hej igen min lilla arbetsmyra 🙂 Gud va mycket kul du hittar på tänk om man fick hänga me dig en dag det skulle va skitskoj men jag vet ju det e omöjligt 🙂 Stor kram love Julia vi hörs 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *