På middag hos Filippa

Idag tog jag bilen upp till Plantation som ligger väster om Fort Lauderdale. Min vän Filippa bjöd in till middag och vi var ett härligt gäng som samlades hemma i hennes vackra villa. Plantation hade tidigare stora ananasodlingar men idag består området av villor. Vi blev bjudna på grillad fisk med tillbehör av grillade grönsaker och sallad. Det var Filippas man Brian som hade grillat maten och det fick mig att tänka på mina svenska sommarkvällar på Nyfiken Gul i Stockholm.

Filippa hade bjudit hem ett gäng bestående av livscoacher, regissörer, musiker och mina blonda hjärnceller började genast vakna till liv igen. Nu har jag fått massor av idéer som jag vill göra till verklighet. Vi får se om jag lyckas!

Huset har en underbar trädgård med stor pool och precis utanför finns det en kanal där man kan köra båt. Filippa berättade att det ibland dyker upp aligatorer och sjökor i kanalen. De sistnämnda djuret är alltså i samma storlek som en ko och de lever i vattnet. Eftersom det är stora djur vi pratar om så blir de ibland påköra av båtar i de trånga kanalerna.

Jag hann även med en sväng till Saw Grass Mills som är ett jättestort mall. Hittade ett par pyjamasbyxor som jag började leta efter redan förra vinter. Nu ska ja mysa runt i mina nya byxor på heltid tror jag:-)

 

4 kommentarer till På middag hos Filippa

 1. Madeleine skriver:

  Saw Grass Mill bästa shoppingen där omkring…underbart ställe.

 2. Mari skriver:

  Vilken härlig kväll du hade! Jag inte riktigt fatta att du kan har så varmt väder o badar i havet, när vi Stockholm hade -20 grader i dag! Känns helt overkligt. Men naturen är magiskt vacker i kylan. stelfrusna vita träd, knarr under skorna och luften full av små snökristaller. Läser nu din bok för andra gången o är lika berörd. Att du efter allt du gått igenom har sån styrka att bjuda på sån positiv energi. När jag står i kören av över 900 personer känns det som du ser varenda en av oss. Ditt beröm o positivism får mig så glad och tillfreds. Hoppas att kören får fortsätta i många år, räknar dagarna till starten i mars! Kram

 3. Lotta skriver:

  Du verkar ha haft en trevlig dag :). Bättre än igår iallafall :/.
  Ha det gött
  Kram
  Lotta

 4. Julia skriver:

  Härligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *