Påsken 2014

Gabriel Forss, Ingemar Önnerås

Vilket väder!! Påsken 2014 har verkligen  levererat här hemma i svedala. Jag har så sakta börjat landa efter min födelsedag och har under helgen bland annat hunnit med ett besök hos familjen i Katrineholm. Igår umgicks jag med min kompis Ingemar Önnerås som var och hälsade på i stan. Han bor i Växjö där han driver en dansskola och har innan dess varit bosatt i Oslo. Vi tog en lång brunch på restaurang J i Nacka Strand och därefter en fika i solen. Jag älskar att se alla stora leenden så här års och hela energin i Stockholm bara bubblar av förväntan inför sommaren. Kvällen tillbringades framför Bingolotto med korvstroganoff signerad Jonas Kronlund.

IMG_4615IMG_4609

På påskafton hade mamma och pappa dukat upp en stor middag på landet. Hela familjen var samlad vilket inte händer så ofta tyvärr. Min favorit på jul- och påskbordet är mammas omelett med svampstuvning. Jag delar denna passion med mina brorsbarn och mamma blir tvungen att alltid ladda med minst två omeletter vid släktmiddagarna.

IMG_4605

Flaggan var hissad och den lilla sjöboden väntar nu på att få bli målad och fixad. Kan hända att det sker i sommar, vem vet 🙂

2 kommentarer till Påsken 2014

  1. Johan Berglund skriver:

    Det var du värd Gabriel efter all glädje du ger oss i kören.

  2. Julia skriver:

    Underbart med värmen 🙂
    Hoppas det håller i sig.
    Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *