Pemiären av Let's Dance 2012!

Igår var jag inbjuden till Let’s Dance-premiären för att kolla in mina otroligt begåvade dansvänner Tobias, Pernilla och Anton! Trots att Tobias har varit med i alla sju säsonger har jag faktiskt aldrig varit på plats i studion tidigare. Dåligt av mig och det enda jag kan skylla på är att Let’s Dance nästan alltid infaller med min vistelse i Miami. I år har de ändrat om i tablån och nu hade jag chansen att få se mina vänner live. Vilken show och vilken stämning! Jag tycker att nivån på de tävlande i år är jättehög. Håller ni med mig?

Innan programmet drog igång intervjuade programledarna Jessica och David några ur publiken. David har en kolossalt bra timing och jag kunde inte sluta skratta åt alla hans roliga skämt.

Mitt sällskap för kvällen var Agneta Sjödin och Johan Pråmell. Efter showen fortsatte jag och Johan till Café Opera en sväng där hela Let’s Dance-produktionen hade sin efterfest. En riktigt lyckad fredagkväll! Tack och kram

3 kommentarer till Pemiären av Let's Dance 2012!

 1. Carina J i Färila skriver:

  Såg att du satt och kollade , jag tycker också Hysenpojken var väldigt duktig.Alla är modiga och blir så duktiga när det är slut på programmen.Dom har ju oftast inte hållit på nåt med dans förrut.Kanske du ska ställa upp nästa säsong?Ha en trevlig helg.

 2. Stina skriver:

  Vad kul kväll du hade igår, såg dig allt på tv igår 🙂
  Tycker Tobias var duktig och Anton. Även elena!

  Hoppas du får en toppen dag!

  Kramar

 3. Anna Eriksson skriver:

  Anton var ju lysande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *