Picknick vid Solsidan

Fröken Benson bjöd igår ut mig på en picknick till Solsidan. Hon hade lagat en underbar mozzarella- och tomatsallad. Vi avnjöt goda ostar och svalde ner allt med en kall cola light 🙂 Solen sken mestadels och det var skönt att bara få ligga där ute på klipporna och prata om livet.

Vi kom fram till en viktig slutsats! När man går i sina egna tankar så är det lätt att man fastnar i ett mönster och liksom kör fast. Det kan gälla allt från jobb till mer känslomässiga funderingar. Men om man vädrar sina tankar med någon annan berikas man oftast med nya infallsvinklar. Skönt tycker jag. Har lärt mig på sista åren att dela med mig av mina tankar till vänner och min familj. Det har hjälp mig oerhört mycket.

Det blev ett dopp i sjön. Anna hoppade i först och sa att det var fantastiskt varmt och skönt. Mentalt förberedde jag mig på samma temperatur som i Spanien. Fick en rejäl chock när jag hoppade i för det var allt annat än varmt i vattnet. I vanliga fall så gillar jag svalare vattentemperaturer, men ni vet säkert hur det är när hjärnan ställer in sig på något och så är verkligheten en helt annorlunda. Hemskt ruggigt!!

Rofyllt och vackert och en helt underbar dag. Tack kära Anna Benson för att du är en så fin vän.

 

2 kommentarer till Picknick vid Solsidan

  1. julia skriver:

    Kallt på morgonen tycker hösten är här nu…. 🙁 På torsdag den 22 augusti ska jag på begravningen. Jag och min tolvåring. Tänk på oss då kram Julia

  2. Stiinis skriver:

    Vilken härlig dag du hade ute i solen, ja man får passa på och njuta nu innan hösten kommer.

    Kramar i massor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *