2014 blir ett jubileumsår

Håller på att planera inför 2014. Det är ett speciellt år på många sätt. Dels så fyller jag 40 år, vilket faktiskt känns helt ok. Klart att jag hade önskat att jag vid den här tiden haft  familj och barn men mitt liv blev inte så. I alla fall inte just nu. 2014 är även ett stort jubileumsår på många sätt. Min kör One Voice fyller 20 år. Du kan sjunga gospel i Stockholm firar 10 år, Du kan sjunga gospel i Malmö 5 års jubilerar och i Göteborg blir det 1 års firande. Tänker och funderar massor på hur man på bästa sätt ska göra 2014 till ett riktigt höjdarår, men känner att jag skulle behöva lite hjälp med idéer. Har ni några bra förslag på lager?

Såg den här på instagram häromdan och blev så full i skratt 🙂

7 kommentarer till 2014 blir ett jubileumsår

 1. Annika skriver:

  Melodifestivalen 2014, alla dina körer i publiken. Vi är utspridda lite här och där och i någon mellanakt reser vi oss upp och sjunger – allt under ledning av dig. Förstår du hur häftigt det kan bli? 🙂

 2. julia skriver:

  Tittade på reprisen av go kväll nu. Där Tomas di leva Drömmen om Sverige nu.
  Så fin hår rakt in i hjärtat. Lyssna på den alla.
  Kram

 3. julia skriver:

  Gabriel. När hela livet vänds emot en och man bara häpnar över människor man trodde man kunde lita på. Bara vänder en ryggen totalt och skriker rätt i fejset på en – Du har bedragit mig… Då känner man sig himla liten. Inser att motgångarna aldrig kommer ta slut. Blundar och hoppas man hört fel osv. Går vidare och hoppas på det bästa. Att ljuset snart lyser i mörkret igen.
  Kram Julia

 4. Pernilla skriver:

  Vilket härligt år det kommer bli! Skulle ju vara himla kul att få ihop hela kören, från Stockholm, Malmö och Göteborg till ett stort körevent, Jubileumskonsert! Ännu roligare förstås om även One Voice kan och vill vara med. Knepigt dock med vart, vilken lokal rymmer så många personer och hur långt är körisarna beredda att åka? Bara det blir bestämt i god tid så tror jag att vi är mååånga som gärna vill dela firandet med dig. Stort lycka till med planerandet.

 5. julia skriver:

  Ha ha kul bild 🙂
  Ska fundra lite och återkomma 🙂
  Kram

 6. Maria skriver:

  En turné med One Voice och riktigt bra gästartister.
  Tex Carola, Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer.
  Maffigt med blåsorkester o allt 🙂

 7. Veronica Aronsson skriver:

  Hej Gabriel!
  En större körgala någonstans?
  Ungefär som sånger för livet i Globen.

  Veronica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *