Plåtning och kör i Malmö!

Jag tog en tidig flight ner till Kastrup imorse för att hinna med en plåtning innan det var dags för nypremiär av Du kan sjunga gospel i Malmö. Charlotte Strömwall tog ett så kallat författarporträtt som ska användas till säljmaterial, hemsidor och affischer. Vi testade lite olika outfits och jag tror att vi till slut hittade rätt känsla i bilden. Återkommer när den är klar. Bara ordet författarporträtt känns helt bisarrt!! Jag kan inte riktigt förstå att jag ska släppa en bok. Jag kan verkligen inte kalla mig författare, jag har inte tillräckligt med kött på benen för att ta mig den titeln. Det lär dröja ett tag! Jag använder hellre ordet berättare. Det passar bättre in på min bok.

Här är jag omringad av fotografen Charlotte Strömwall och formgivaren Karin Tingstedt som sitter och arbetar med mitt bokomslag just nu.

Från plåtning till St:Johanneskyrkan och en underbar kväll med malmökören. Det var ett kärt återseende och många nya sångsugna hade hittat till Du kan sjunga gospel. Vi fick besök av musikalartisten Daniel Engman som just nu spelar i uppsättningen ”Ingvar” på Stadsteatern. Daniel sjöng solo på en av kvällens gospellåtar och framförde en fantastisk version av ”Stars” från Les Misérables. Stående ovationer, mäktigt!! Den här terminen sjunger vi bland annat en hyllning till Whitney Houston (One Moment In Time) och den blev väldigt stark ikväll!

Missa inte Daniel Engman på Malmö Stadsteater nu i vår!

3 kommentarer till Plåtning och kör i Malmö!

 1. Linda skriver:

  Underbara Daniel E, han kan sjunga han! *ryser*

 2. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Auuuuunnnääääää vad jag missade igår!!! 🙁 dumma förkylning!!! Ska inte missa fler övningar eller din bok =) Kraum

 3. Stina skriver:

  Gud vad jag längtar tills din bok kommer ut, ska köpa den direkt då 🙂
  Härlig kväll du hade med kören, du ser verkligen ut och trivas med ditt jobb.

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *