Porträtt av crackmissbrukaren som ung!

Har precis läst en riktigt bra men väldigt skrämmande bok. Den handlar om en kille som har en lysande karriär som bokförläggare. Allt går spikrakt uppåt med jobbuppdrag, kärlek och vänner. Men festerna blir fler och längre. En dag blir festen så lång att den pågår i ett par dagar och nätter. Snart är han så fast i knarket att han ger upp hela sin karriär och ägnar varje sekund åt att bli hög på crack. Det är fruktansvärt att läsa om hur en människa kan bli slav under drogen och den ända utvägen är döden. Livet blir en lång väntan på att döden ska knacka på dörren. Men någon vill ge honom en andra chans!!

Porträtt av crackmissbrukaren som ung rekommenderas varmt. Väldigt fängslande, spännande, sorglig och hoppfull på samma gång.

En kommentar till Porträtt av crackmissbrukaren som ung!

 1. Westerberg_karin skriver:

  Hej Gabriell

  Du har säkert redan bestämt vilka låtar vi i Stockholmskören ska sjunga i höst… Men ja har ett litet förslag, va sägs om Queens låt ”sombody to love”?? Den vore häftig som sololåt 🙂
  Å för ett tag sedan jobbade jag på ett caf’e här ute på värmdö å jag hade Peter Jöback och hans man som stammisar, dom är helt underbara!! Kan vi inte ha peter som gäst på ett rep eller konsert??

  UNDERBART att de snart drar igång igen!!
  Massa kramar
  Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *