Premiärveckan är i mål

IMG_3837

Då var hela premiärveckan av Du kan sjunga gospel avklarad. Igår körde vi i Malmö och det var ca 500 sångare som hade samlats i St:Johanneskyrkan för att sjunga ut. Jag är så tacksam och lycklig över att få träffa så många fantastiska människor varje vecka. Tusen tusen tack för att ni vill vara med och sjunga i mina körer. Jag har världens bästa jobb och allt detta är tack vare er. Nu kör vi järnet i 10 veckor och övar inför våra konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö i mitten av maj.

IMG_3827

Fick ett jättefint mottagande när jag checkade in på mitt favorithotell i Malmö. Börjar på riktigt känna mig hemma på Renaissance vid Lilla Torg.

4 kommentarer till Premiärveckan är i mål

 1. Julia skriver:

  När man sett en bra musikal vilket lyckorus man lever i då 🙂
  Precis som när man sjungit i din kör Gabriel 🙂
  Stor kram från Julia 🙂

 2. Julia skriver:

  Musikalen var så bra 🙂
  Man ryser och myser när Peter spelar 🙂
  Och Vanna va så BRA 🙂

 3. Lotta Söderqvist skriver:

  Jättekul att vara igång igen med kören. Det ser fullsatt ut i kyrkan. Så superbra du och Tobias var i postkodmiljonären. Grattis till SOS-barnbyar. Perfekt. Må så gott o ha en skön helg. Kram.

 4. Julia skriver:

  Det gick bra med mötet med kommunen 🙂
  Hon tror jag har chans att få ett boende till min son 🙂
  Stor kram från Julia 🙂
  Ikväll ska jag se Peter Jöback på Stadsteatern 🙂
  VILKEN LYCKA 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *