Pride 2012 är nu invigd!

Pride 2012 är igång och jag tog mig ut till Tantolunden för att kolla lite på invigningen. Ola hängde med och vi började kvällen på en mingelfest som hölls i backstageområdet. Mona Sahlin höll ett fint invigningstal och den församlade publiken verkade hoppfull inför helgen som ligger framför. Innan jag drog till parken var jag på en härlig Pridelunch vid Gröndals Båtklubb. Mina vänner Hans Brevik och Mats Edlund stod för arrangemanget som anordnades för 10 året i rad. Supertrevligt och jättegod mat. Tusen tack!

Med mig i parken var Fredrik Bjuderlid, Annika Bladh ( som är förlagschef för min bok), Ola Lauritzson och Anna Benson.

Kicki Danielsson gjorde comeback med Wizex till publikens stora jubel.

 

En kommentar till Pride 2012 är nu invigd!

  1. Julia skriver:

    Oh vill också dit men kan tyvärr inte 🙁 Hade så gärna velat se dig o kören på lördag o fått växla några ord me dig efteråt men det får bli en annan gång hoppas jag stor kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *