Radiomys hos Lotta Bromé

Idag har jag haft en väldigt produktiv och rolig dag. Började med att jag gjorde en fotografering för en artikel i Svenska Dagbladet som kommer den 23 aug. Vi fotade i lite olika miljöer runt St:Eriksplan. Jag hann med att träffa Tobbe Karlsson och en gemensam vän till oss som heter Alexander i ca en halvtimme innan jag begav mig till Sveriges Radio. Lotta Bromé skulle intervjua mig i sitt program P4 Extra. Vet ni att Lotta har ca 1,1 miljoner lyssnare varje dag? Det är helt fantastisk. Jag förstår varför alla gillar Lotta. Hon har en röst som utstrålar trygghet och lugn och hon är en mycket duktig intervjuare. Vi pratade ganska ingående om min bok och det kändes riktigt bra. Jag fortsatte min dag med att åka till Wallmans Salonger en sväng. Där väntade 200 böcker på att bli signerade. Imorgon ska jag ha mitt officiella releaseparty på boken och därför behövde jag idag förbereda signeringen av böckerna. Det tog sin tid vill jag lova! Ikväll har jag filat lite på vad jag ska säga i mitt tal på festen. Brukar ha en förmåga att ändra mig i sista sekund. Får sova lite på saken tror jag. Kram till er alla

6 kommentarer till Radiomys hos Lotta Bromé

 1. Robban Björk skriver:

  Hej Gabriel! Lyckades lyssna på dig och Lotta och måste säga att Du är fantastisk! Och Lotta också! 😉
  // Robban

 2. Julia skriver:

  Väntar så på att få höra hur det gick på realeasen el hur det stavas 🙂 kramelikram från Julia 🙂

 3. Carina Johnsson Färila skriver:

  Hej där Gabriel.Jag har beställt ett x av din bok så jag får väl den så småningom med din signatur i.Lycka till på realeasen och kramar från Hälsingland.

 4. Julia skriver:

  Ja nu gick det kommentera 🙂 lyckospark t imorn klart det går super! Du e kung o vi vill se ut som du, gå som du o stå upp som du det vill vi nuuuu 🙂 kramiz Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *