Raw Food flipp eller flopp?

IMG_2637

Jag har funderat en del på det här med raw food. Låt er nu inte luras av bilden. Jag vet att Yoplait-yoghurt inte riktigt går under epitetet raw food, men kokosnötterna i palmen bredvid kanske kan funka? 🙂 Jag åt en sådan här färgglad mejeriprodukt till frukost men resten av dagen var det mest frukt och nötter. Hittade obehandlade jordnötter som var riktigt goda och det känns fräscht och nyttig att äta naturliga råvaror. Speciellt när det är varmt ute. För någon vecka sedan blev jag bjuden på raw food-kakor som var helt sagolikt goda. Det var en salig blandning av nötter och olika frön som hade bakats ihop till en väldigt smarrig kaka. Jag har kompisar som inte rört spisen på flera år utan lever endast på råa produkter. Jag har i och för sig inte heller rört min spis på ganska länge men det är av helt andra orsaker. Jag är sämst i världen på att laga mat så raw food på heltid kanske skulle passa mig. Känner att jag skulle vilja ha lite mer kunskap i ämnet. Vad har ni för erfarenhet av raw food? Berätta gärna!

4 kommentarer till Raw Food flipp eller flopp?

 1. Julia skriver:

  Jag brukar lita på folk tills jag ser motsatsen.
  Bara mina nära vänner såklart.
  Inte folk på gatan el dyligt.
  Då är jag reserverad.
  För reserverad tror jag.
  Resulterar ju till slut att man står nästan helt själv.
  För att man inte vågade lita på nån…
  Kan man det egentligen.
  Tror inte det faktiskt.
  Tror inte ens vi kan lita på oss själva alla gånger.
  Alla kan fela.
  Men tror vi inte på det goda, vänner och kärleken.
  Så kan vi ju inte leva 🙁
  Då blir det problem.
  Hoppas jag träffar bara en människa i framtiden som kan bevisa mig att kärlek, sanning och trohet
  verkligen existerar.

 2. Julia skriver:

  Hej igen Gabriel 🙂
  Nu har jag en liten fråga igen 🙂
  Litar du på folk?
  Jag tycker det är jättesvårt 🙁
  Kram Julia
  Hoppas på svar.

 3. Julia skriver:

  Gud vilken utsikt 🙂
  Ser ut som en film 🙂
  Kramiz 🙂

 4. Agneta Boström skriver:

  Hej Gabriel så roligt att du är intresserad av god och nyttig mat.
  Gå in på http://www.rawfoodmiddagar.se, där finns mycket att hämta, du kan bli medlem, kostar ingenting och gå in på deras facebooksida rawfoodmiddagar och chatta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *