Regn och rusk i paradiset

Fruktansvärt dåligt väder här just nu. Det regnar och blåser helt galet. Tur att det finns andra saker att roa sig med i Miami än att sola. Jag älskar dock att vara på stranden. Utanför där jag bor är det ofta ganska folktomt och inga solstolar, så det känns nästan som att vara på landet, fast det är mitt i stan.

Jag har fått besök av mina fina vänner Anna Benson och Johanna Celion. Vi avnjöt igår en sen lunch på det legendariska hotellet Fountainbleau. Här spelade man bland annat in delar av filmen ”Bodyguard” med Whitney Houston och Kevin Costner.

Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från min lägenhet. Man vandrar boardwalken norrut. Här brukar jag också springa varje morgon. Nu har jag slarvat några dagar men det ska snart bli ändring på det 🙂

Efter lunchen gick vi hem till mig och kollade in vilka biofilmer som är aktuella för tillfället.  En bio på juldagen kändes perfekt. Men det var tydligen fler som kände likadant, för när vi kom fram till biografen var alla filmer slutsålda. I samma sekund började det störtregna och jag fick punktering på min cykel. Blöt och eländig släpade jag mig själv och cykeln hem för att sedan landa några timmar på soffan.

 

6 kommentarer till Regn och rusk i paradiset

 1. julia skriver:

  Hoppas du har det fortsatt härligt och bra därborta 🙂
  Det tror jag säkert.
  Jag e trött på mörkret nu 🙁
  Blev så glad när solen tittade fram idag 🙂
  Känns som man börjar leva när den visar sig 🙂
  Som fjärilen ur puppan som kikar ut.
  Då åkte jag till min väninnas grav och hade min lilla 6-åring med mig.
  Vi hade köpt ett vitt, fint hästhuve (staty) i keramik som vi satte vid hennes grav.
  Det vita sken upp så fint i solen.
  Hon älskade hästar 🙂
  Kändes som hon blev glad 😉
  Sen åkte vi till Davids kompis lilla grav med 🙁
  Den lilla pojken som inte ens blev 5 år 🙁
  David hade köpt blå blommor som han la ner varsamt och sa med sin lilla vackra röst – jag älskar dig min bästa vän.
  Barn verkar klara detta med döden bättre än vi vuxna.
  Döden borde inte få finnas fast det är bra att den gör slut på lidandet.
  Älskar dig Gabriel 🙂 Tur och tack du finns i mitt liv 🙂
  Stor kram från Julia med familj 🙂

 2. Karin skriver:

  Snyggt med dina blekta tänder! Har du gjort det hos tandläkaren eller hemma? Allt gott till dig, kram

 3. Lotta Tammik skriver:

  Jag kan trösta dig med att det är VÄRRE här hemma. +6 och ett evigt regnande! jag som gillar riktig vinter med snö och sol lider! Men det är rätt mysigt att kura ihop sig med en bra bok, just nu sträckläser jag Jo Nesbös (norskt ö!) ”Polis”, gastkramande bra! Kramar, Lotta Tammik

 4. Inger Reutergard skriver:

  Låter ju nästan som vi har bättre väder i Malmö men det blir säkert bättre hos Dig snart. God fortsättning
  Inger

 5. Karin skriver:

  Vi har varit i Orlando/Kissemee med toppenväder. Ni får byta ställe. Har kommit till Fort Myers ikväll o här är det toppenvädr.
  Hälsningar från en körmedlem.

 6. julia skriver:

  Oj oj har du me dåligt väder 🙁
  Inte kul
  Och ingen bio heller 🙁
  Börjar låta som mitt liv 😉
  Nädå 🙂 Snart så skiner solen på dig igen Gabriel 🙂
  Kramen min solstråle 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *