Relationsradio med Eva Rusz

Startade den här veckan men att besöka underbara Eva Rusz i hennes program på Radio1. Vi satt i två timmar och pratade om relationer och ämnet kretsade kring min bok ”Äntligen” om hur jag lyckats förena de tre viktigaste G:na i mitt liv. Gabriel, Gud, Gay. Lyssnarna fick ringa in och det blev verkligen några riktigt roliga samtal och flera gripande människoberättelser. Programmet går i repris ikväll kl 19.00-21.00 och så småningom kan man även lyssna på det här

2 kommentarer till Relationsradio med Eva Rusz

  1. Julia skriver:

    Vilka härliga människor du fick prata me underbart 🙂 jippi Pippi 🙂 ett litet uttryck jag använder när jag tycker d e toppen 🙂

  2. Julia skriver:

    Lyssnar nu blir så gripen o du e så härligt stark kramiz Julia:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *