Rep med brudarna!

Idag begav jag mig ut till tjejerna på Djurgården för att öva in några låtar till deras konsert i maj. Nytillskott för dagen var Lizette Pålsson som jag inte har träffat på flera år. Jättekul att ses igen och en riktigt bra förstärkning till sopranstämman. Ellinor Persson är en av eldstjälarna i kören och hon sjungit många år under Kjell Lönnås ledning i Sundsvall. Jag har lite att leva upp till med andra ord!

Här ser ni hela gänget församlade. Vi övar hemma hos Helena Bonnier och idag väntade en stor skål gelehallon på mig. De här kvinnorna vet precis hur man gör en körledare glad 🙂 Det var Jenny Strömstedt som i höstas kontaktade mig och frågade om jag kunde öva in några låtar med hennes tjejgäng. Nu har vi snart material till en hel konsert. Bra jobbat brudar!

5 kommentarer till Rep med brudarna!

 1. Carina Johnsson skriver:

  Grattis kära Gabriel på din födelsedag.Hoppas din dag har varit bra med tårta och presenter.Må du leva uti hundrade år.Kram från Hälsingland.

 2. Julia skriver:

  ETT STRORT HIPP HURRA GRATTIS TILL VÅR GABRIEL IDAG 🙂 HURRA HURRA HURRA 🙂 OCH HAN FÅR OSS LEVA UT I HUNDRADE ÅR! 🙂

 3. Julia skriver:

  Jag fick en fin ring av min Håkan i helgen 🙂 blev jätteglad 🙂 love Julia 🙂

 4. Julia skriver:

  Var e brudarna? 😉 Hos dig Gabriel 🙂 Fina du klart du ska ha gelegallon 🙂 natti o vakna sött till din födelsedag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *