Reportage och biobesök

Det blev bio ikväll och jag såg en film jag helst vill glömma ha ha ha. Den heter Movie 43 och är kanske det sämsta jag någonsin har sett. Det var så dåligt manus och en extrem underbältethumor som inte blev rolig. Det blev bara äckligt. Jag borde ha anat oråd när jag kom in i salongen och det endast var 3 personer där 🙂 Men det lustiga är att det är riktigt stora namn som medverkar. Halle Berry, Kate Winslet, Hugh Jackman, Emma Stone och Richard Gere för att nämna några. Jag hoppas det fick riktigt bra betalt!

Den här veckan är mitt hemma-hos reportage härifrån Miami ute. Det blev Hänt Extra som publicerade det först. Hoppas du gillar det.

2 kommentarer till Reportage och biobesök

  1. Stiinis skriver:

    Köpte precis tidningen, wow vilken lägenhet du har. Super fint har du 🙂
    Toppen reportage!

    Kramar

  2. Julia skriver:

    Usch filmen lät bedrövlig men reportaget ser bra ut 🙂 Kramiz 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *