Sång- o danskryssning!

Precis hemkommen från en lyckad sång- och danskryssning till Tallinn. Jag och Tobias klev ombord på Baltic Queen i torsdags och med oss hade vi ca 160 personer. Temat för kryssningen var schlager och vi öppnade med Markoolio och Linda Bengtzings stora hit ”Värsta Schlagern”. Jag övade in sången och Tobias körde koreografin. Min bror Jocke satt som vanligt vid pianot och från Let’s dance hade vi lånat med oss Jeanette Karlsson som blev Tobias danspartner. Det var ett riktigt drag på båten och första kvällen avslutades för min del i den stora danssalongen kl 03.00.

Jag fick en jättefin hytt med både soffa och dubbelsäng. Nu gick jag ju som ”alltid” och lade mig ensam, men det var skönt att kunna bre ut sig ordentligt i alla fall 🙂

Jag fick dessutom en jättefin balkong med underbar utsikt. Vädret var dock inte det bästa så det blev inte många minuter i solstolen den här gången.

Efter en dag med utflykter i Tallinn var vi tillbaka på båten igen. Vi delade nu in oss i två körer och jag repeterade sång med den ena, samtidigt som Tobias och Jeanette körde dans. Tobias höll även en fantastiskt föreläsning om att nå sina drömmar. Han berättade om hur han lyckats nå sina mål och hur han tagit sig igenom många år av mobbning. Alla vi som var församlade satt med gråten i halsen. Han är så fin min vän Tobias och jag är så stolt och tacksam att han är en del av mitt liv.

På kvällen körde vi en stor final där körerna fick framföra sina låtar. Tobias och Jeanette bjöd på dansshow och vi körde även gemensamma sångnummer med körerna.

Imorse välkomnades vi tillbaka till Stockholm med strålande sol! Tack för den här gången!

7 kommentarer till Sång- o danskryssning!

 1. Anne skriver:

  Det blev en helt underbar resa. Vad roligt vi hade. Ser redan fram mot nästa.
  En sån hytt som du fick skulle jag också velat haft.
  Syns imorrn, Kram

 2. Sandra Jonsson skriver:

  Skönt att läsa Du haft det bra på Er kryssning =) har såklart saknat Dig på Twitter, så måste titta in här och se vad du gör 😉

  Vet Du jag är oxå Glad att Du är en del av mitt liv via cybervärlden samt våra härliga måndagar ihop =))

  Kram Sandra

 3. Julia skriver:

  Oh Gabriel 🙂 Jag gick in på Malins blogg nu där hon berättar om vad yoga e osv 🙂 säger bara vilken underbar kvinna 🙂 man blir alldeles stum av hennes kärlek kunskap osv 🙂 e så lycklig att jag ska träffa henne me o Sara Lillbabs me. Måste nog få tag i Malins bok kramiz 🙂 Julia

 4. Julia skriver:

  Ha så kul på konserten ikväll 🙂 lycka till allihopa 🙂 ni kommer sjunga så taket lyfter sig tjohej 🙂 vinki vink o massor av applåder ni var så bra körslaget 🙂 mors 🙂

 5. Julia skriver:

  Usch ja mobbing e fruktansvärt 🙁 strongt av han att ta sig igenom o nå sina drömmar iallafall 🙂 så lever jag mitt liv nu för tiden 🙂 fast det inte går så gör jag det iallafall 😉 också varit mobbad så gott som hela mitt liv o missförstådd så jag vet vilket gissel det är. Men övervinner man så blir man starkast av alla o visar mobbarna hur fel dom hade 🙂 stor kram till Tobias love Julia 🙂 utan er vore världen grå o tråkig puss 🙂

 6. Julia skriver:

  Du o Tobias ser ut so bröder så fina kam 🙂

 7. Julia skriver:

  Gud va härlig hytt o verkar varit en underbar resa 🙂 ja så fina människor som Tobias o Janette vid din sida så förstår jag du mår bra 🙂 o 160 pers så kul. :)Skulle hängt me om jag kunnat men New York slår högt det me ha ha så lycklig 🙂 önskar dig snart krypa ner i en sån hytt med din älskade soulmate vid din sida det önskar jag dig du underbara människa 🙂 love Julia. Ge inte upp han finns därute just för dig nånstans självklart du e ju fantastisk! 🙂 KRAM!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *