Santa Barbara till Las Vegas

IMG_3365

Dagarna går fort här borta på västkusten. Igår fortsatte vi vår bilresa från Santa Barbara via Malibu till Santa Monica. För Jonas o Henrik var det första gången i Kalifornien så jag visade upp den välkända piren i Santa Monica. Ni känner säkert igen den från diverse Hollywoodfilmer.

unnamed

På eftermiddagen fortsatte vi vår resa och den här gången var målet Las Vegas. Trafiken ut ur Los Angeles var helt galen så det tog oss två timmar innan vi kunde lämna staden. Vi färdades genom Nevadaöknen upp mot Vegas. Mitt ute i ingenstans dyker den upp, staden som aldrig sover. Ljuset från alla neonskyltar bländar en efter nästan fem timmars färd i mörker. Men det är riktigt läckert att glida in på Las Vegas Boulevard och se hela världen representerad i olika byggnader. Här finns Eiffeltornet och gondolerna i Venedig. Hela Manhattan i miniatyr och pyramiderna från Egypten.

Gabriel Forss, Las Vegas

För många år sedan flyttade min barndomskompis Niklas Rytterström hit för att plugga på universitetet. Han jobbade extra på ett hotell och efter några år av hårt arbete blev han manager för hela hotellet. Niklas bor inte kvar i Las Vegas längre men han har fortfarande ett stort kontaktnät här. Igår när vi anlände hade han bokat in oss på en jättestor svit på Hotel Mirage. Vilken härlig överraskning!

the_mirage_las_vegas

Hotellsviten ligger längst upp i byggnaden och är på ca 160 kvm.

IMG_3371

Den har två stora sovrum med separata badrum. Utsikten över staden är helt magisk.

IMG_3382IMG_3373

En stor salong skiljer sovrummen åt. Inga problem att trivas här vill jag lova 🙂

IMG_3425

Jag har ikväll varit och sett en show med Cirque du Soleil. Det var på temat Beatles och föreställningen heter ”Love”. Otroligt spektakulär med bra musik, dans och akrobatik av högsta klass. En fröjd för öga och öra att bara sitta och njuta. Fick enormt många nya idéer och massa inspiration.

20140222-020506.jpg

Nu måste jag släcka lampan och sova. Ha en riktigt härlig lördag!

En kommentar till Santa Barbara till Las Vegas

  1. Julia skriver:

    Wow jag vill också va dääär 🙂
    Kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *