Schlagerresa och gospelsång!

Schlagerresan, Gabriel Forss, Josefin Crafoord, Tobbe Ek, Trus

Under hela Melodifestivalen har Aftonbladets Tobbe Ek och Helena Trus kört TV-showen Schlagerresan. Kört i dubbel bemärkelse då hela programmet utspelar sig i en bil. De båda programledarna har haft olika gäster med på resan och pratat gamla schlagerminnen. Igår var det min tur att få åka med och jag delade baksätet med Josefin Crafoord. Det var otroligt skoj och vi båda stämde upp i Josefins gamla discohit ”Disco-dance”.

Gabriel Forss, Schlagerresan, Aftonbladet

Bilen är rejält utrustad med kameror och mikrofoner överallt. Dessutom har man blingat lacken lite extra med ett schlagerglittrande skimmer. Efter min medverkan åkte jag ut till Arlanda och flög ner till Göteborg för att kicka igång en ny termin av Du kan sjunga gospel.

Du kan sjunga gospel, Göteborg, Gabriel Forss

Annedalskyrkan var fylld av glada körsångare och stämningen var på topp. Så otroligt kul att vara igång igen. Den här terminen har jag min bror Joachim med mig på piano både i Stockholm o Göteborg. Kören strålade och gav verkligen järnet!

1904176_10152095860489823_229738603_n

Ikväll är det Malmös tur att sjunga. Befinner du dig i Skåne är du hjärtligt välkommen att vara med. Kl 19.00 drar vi igång i St:Johanneskyrkan.

4 kommentarer till Schlagerresa och gospelsång!

 1. Julia skriver:

  Nu ska jag titta på dig och Tobias 🙂
  Missade det igår 🙁
  SÖTNOSAR 🙂

 2. Julia skriver:

  I morn smäller det Gabriel 🙂
  Jag fyller TANT 😉

  • Gabriel Forss skriver:

   Stort grattis på födelsedagen Julia. Hoppas att du får en riktigt fin dag.
   Kram

   • Julia skriver:

    Tack snälla Gabriel 🙂
    Vad glad jag blev 🙂
    Snart är det din tur 🙂
    Stor kram och all kärlek till dig.
    Blev rörd när två av mina pojkar sjöng för mig i morse 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *