Sista allsången på Steninge Slott!

Malin Blomstrand har varit på alla mina allsånger ute på Steninge i höst. Jag blir så glad varje gång jag ser dig Malin och dessutom är jag så imponerad över att du kan alla sångtexter som vi sjunger utantill. Det var säsongsfinal idag och jag gästades av Anna Book och gänget från Dream Pack. Det har varit jättemysiga söndagseftermiddagar i Slottsgallerian och jag vill tacka er som har kommit ut och sjungit och lyssnat på oss.

Anna Book och jag framförde bland annat den gamla Frank och Nancy Sinatra duetten ”Something Stupid”.

Anna har precis varit på en inspirationsresa i Turkiet och jag passade på att få lite tips inför min kommande körresa som ju går dit i april.

Här är hela allsångsgänget samlade. Dream Pack-tjejerna bjöd publiken på ”If you wanna be somebody” och Martin och Jens körde ett hit medley. Annas söta dotter Vanessa sjöng duett med mig till Sara Vargas ”Spring för livet”.

Synnöve Wred har skrivit texten till Allsång på Steninges signaturmelodi och idag när det var sista gången fick jag den här jättefina blomman och ett gott Te med ett väldigt viktigt budskap. Tusen tack Synnöve!!

2 kommentarer till Sista allsången på Steninge Slott!

  1. Synnöve skriver:

    Jätteroligt att du ville använda texten som jag skrev. Det har varit ett nöje att sjunga med dig och dina gäster på Steninge under hösten. Tyckte texten på tepaketet passade så bra till dig med tanke på allt gott du gör för andra. Kram

  2. Stina skriver:

    Härlig kväll du hade och fin bukett du fick 🙂
    Själv har jag börjat en praktik idag på Hemmakväll, så nu har man koll på filmer.

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *