Sista kvällen i Barcelona!

Sista kvällen i Barcelona firade vi hemma hos Calle Norlén. Han bjöd oss på tapas och tog oss till en underbar restaurang som serverade en meny av det bästa från de vietnamesiska-, kreolska- och new orleanska köket. Vilken matupplevelse! Stället heter ME. Missa inte det nästa gång du åker till Barcelona. Det är ganska varmt här så jag passade på att gå loss med vattenkannan bland Calles balkonglådor.

Calle har en urmysig lägenhet mitt inne i Barcelona. Han är bara en av alla svenskar som har flyttat ner hit. Igår kväll mötte vi upp Måns Zelmerlöw som också skaffat sig en lya i denna underbara stad. En längre rapport från min resa kommer imorgon. Det går trögt med uppladdningen av bilder på hotellet så jag väntar till jag får bättre nät.

2 kommentarer till Sista kvällen i Barcelona!

 1. Gitte skriver:

  OK mister! Nu vill vi se bildbevis på all shopping – snygga skor, lite Desigual, för inte….inte en sekund tror jag på du har vattnat blommor hela tiden:) Stor kram

  • gabrielforss skriver:

   Hej Gitte

   Det blev inte så mycket shopping för mig. Bara en keps och ett par Havaianas 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *