Sista kvällen med spanskagänget

South Beach Languages

I sex veckor har jag pluggat spanska. Kan inte förstå var tiden har tagit vägen och kan inte heller förstå om jag har lärt mig något eller ej 🙂 Men det har varit väldigt kul och framförallt lärorikt för mig att sitta i en skolbänk. Jag berättade tidigare här på bloggen att jag hade svårt att vara tyst i början. Jag ställde massa frågor hela tiden och hade helt enkelt svårt att inte inta en ledarroll. Medan veckorna gick blev jag mer och mer bekväm i min skolbänk och nu på slutet har jag nästan varit helt tyst. Ikväll hade jag min sista lektion. Mina skolkamrater kommer att fortsätta till nivå 2, men jag ska ju åka hem snart så det blir ingen mer spanska för mig på ett tag.

Gabriel Forss, South Beach Languages, Dorottya Barna, Kate Richards Geller, Miami Beach, Spanish

Mina skolkamrater ser ni här. Från vänster har vi Dorottya som kommer från Ungern., Kate från New York,  Anastasia från Kazakstan, Muhammed från Irak och bakom oss fröken Pelican från Kuba.

IMG_2833

Charlotte från Danmark får en egen bild. Eftersom det var min sista lektion så bjöd jag klassen på muffins.

unnamed

Mina favoriter heter ”red valvet” och är gjorda av choklad, fast har en rödare färg. Svårt att se på bilden dock.

unnamed

Nu tar jag med mig min spanskabok hem till Sverige och pluggar vidare på egen hand.

En kommentar till Sista kvällen med spanskagänget

  1. Julia skriver:

    Tiden går fort när man har roligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *