Sjung med mig i höst!

Idag är det bara en månad kvar till mina körer drar igång igen. Nytt för den här terminen är att jag startar upp en kör i Göteborg. Det betyder att Du kan sjunga gospel nu finns i Sveriges tre största städer. Gospel betyder glädje och min målsättning är att man alltid ska ha kul när man kommer till kören. Vi blandar repertoaren med gospel, pop, soul och schlager. Hjärtligt välkommen att sjunga med oss i höst. Kören är till för alla som vill sjunga, oavsett om man har sjungit tidigare eller aldrig någonsin tagit en endaste ton. Är du otränad så kan du välja att sjunga i melodin och vill du ha mer utmaning så har vi mer avancerad stämsång. Kika gärna in på vår hemsida för mer info och anmälan. Hoppas vi ses i sept!

9 kommentarer till Sjung med mig i höst!

 1. Luisa Mccarty skriver:

  På lördag ska kören sjunga på nationens kulturgasque. Jag borde öva lite eftersom jag fick noterna på en av sångerna först i tisdags. Lyckligtvis var den inte så svår och sopranerna har, som oftast, melodin. Texten kan nog behöva nötas lite på, däremot.

 2. Sofia skriver:

  hej! det här kanske är en dum fråga, jag vet inte – men är du med på alla tre platserna? åker du i mellan? Jag hade tänkt börja i Göteborg och blev lite nyfiken.

  • gabriel skriver:

   Hej Sofia
   Jättekul att du vill börja i kören. Yes jag kommer att vara på plats i alla städer varje vecka.
   Ha en fortsatt skön sommar till vi ses.
   Mvh
   Gabriel

 3. julia skriver:

  Ge den låten till LaGaylia Fraizer på nån av dina avslutnings-shower eller Sarah Dawn Finer 🙂 Kram Julia

 4. julia skriver:

  Skriv gärna här nånstans under mitt inlägg vad du tyckte om låten kram! 🙂 Tack att du Finns min solstråle 🙂 <3

  • gabriel skriver:

   Hej Julia
   Jag tyckte låten med Agnes var helt underbar. Tack för tipset. Stor kram

   • julia skriver:

    Va kul 🙂 Ja den lyfter oss till våra drömmar 🙂 Stor kram 🙂
    Vi har lite lika musiksmak du och jag tror jag 🙂 Musik e helt livsviktigt 🙂

   • julia skriver:

    Risken e att man blir beroende av den 😉 Bättre än red bull 🙂

 5. julia skriver:

  Hoppas jag kan stå i din kör nån dag igen. Min längtan. Stor kram från Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *