Skön dag på landet

Idag åkte jag ner och hälsade på mamma och pappa i Katrineholm. Jag älskar att komma ut på landet, speciellt den här årstiden när allt luktar så otroligt gott. Mamma hade lagat min absoluta favoriträtt, kotletter med potatis och en speciell sås som bara mamma kan göra. Tänk att det man älskade att äta som barn funkar lika bra fortfarande.

Det är sagolikt vackert vid sjön Tisnaren. Även fast vädret var halvbra njöt jag av lugnet och naturen.

Mina brorsbarn har fått en riktigt rolig leksak som jag givetvis inte kunde låta bli att provköra.

Pappa satte upp det här fina flaggspelet till midsommar.

Mina bror Alexander har fem barn. De två yngsta heter Josephine och Victoria och bjöd idag på en minikonsert. De är så duktiga och farbror blev lite rörd 🙂

Om det är något vi har gott om på landet så är det bryggor. Här är en till 🙂

Huset byggde min farmor och farfar 1974. Samma år som jag föddes. För några år sedan tog mamma och pappa över och målade huset vitt. Det var tidigare gult.

4 kommentarer till Skön dag på landet

 1. Julia skriver:

  Saknar dig så jag gråter Gabriel. Det är sant kram Julia.
  Livet är inte rättvist. Jag har gjort så gott jag kunnat hela livet och ändå står man här med tomma händer och undrar… Vet tog allt vägen som man skulle få tillbaka i livet om man va snäll och lydig osv…. Jag drog nog en nitlott.
  Mitt namn ramlade nog ur lyckohatten…

 2. Julia skriver:

  Missat lägga in taxi ska det stå 🙂

 3. Julia skriver:

  Häftigt 1974 fyllde jag me år ju 🙂 Va fint ni har. Idag började jag skola in min son på kortis. Det var intensivt kan man säga. Tyvärr så hade kommunen missat att lägga in kortis varken dit eller hem så morgonen blev helt katastrof 🙁 Inte så kul sista dan på kortis för min son 🙁 Kram Julia

  • Julia skriver:

   Första dan menade jag ju. Snurr i huvet det är mycket nu 🙁 alldeles för mycket….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *