Slutsålda konserter i Malmö

Nu har jag precis landat hemma i Stockholm efter en härlig kväll med två slutsålda konserter i Malmö. Du kan sjunga gospelkören gav allt och jag är en mycket glad och stolt körledare. Viktoria Tolstoy gästade konserterna och tillsammans sjöng vi bland annat ”My love is your love”, ”Natural woman” och ”Ain’t no mountain high enough”.

S:t Johanneskyrkan var vackert upplyst med stearinljus vid varje bänkrad. De skapade en julkänsla så här några veckor för tidigt.

Stort tack till publiken och till alla ni underbara sångare i Skåne. Kram och kärlek

 

6 kommentarer till Slutsålda konserter i Malmö

 1. Gudrun Nilsson skriver:

  Tack Gabriel och tack alla härliga körkompisar för en bra hösttermin!

 2. julia skriver:

  Stiinis var är du?
  Saknar sig 🙂
  Kram Julia 🙂

 3. Karianne skriver:

  Tack Gabriel =) Vilken kväll, när jag skrev upp mig för kören trodde jag aldrig jag skulle älska det så mycket som jag gjorde. MEN det gjorde jag =) tack till en ny kärlek för livet din kör utantvekan!

 4. Karin skriver:

  En magisk kväll fylld av glädje och energi.
  Du är fantastisk.
  Kram Karin

 5. julia skriver:

  Gabriel, jag vann 🙂 Kul va!
  Jag e överlycklig 🙂
  Så overkligt! Vips så är man i Globen 🙂

 6. julia skriver:

  Så vackert 🙂
  Ljuset, människorna och kärleken 🙂
  Vilket magiskt jobb du har och du är magisk 🙂
  Kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *