Smiley charmade oss i studion!

Den här lilla taxen heter Smiley och har precis flyttat hem till sin husse Emil Hellman. Även fast jag inte är världens största hundvän så kunde jag absolut inte motstå hennes otroliga charm. Sååååå söt!! Vi träffades för första gången idag då jag var nere i Emils studio och plåtades inför ett reportage i Aftonbladet. Jag kanske borde köpa mig en liten hund trots allt. Risken är nog bara att jag aldrig mer skulle våga sova ifall hunden går till attack i sängen 🙂 Brukar faktiskt drömma mardrömmar om det!!

Emils studio är helt fantastisk. Han har tusentals LP skivor och fullt med olika musikinstrument och massa roliga teknikgrejer. En perfekt miljö för en fotografering med musikvinkel helt enkelt 🙂 Mer om detta kan jag inte berätta just nu:-)

Emil Hellman med Smiley i famnen.

Sofia intervjuade mig och vi avslutade med att ta en bylinebild tillsammans.

En kommentar till Smiley charmade oss i studion!

  1. Alexandra skriver:

    Kan inte annat än att hålla med – vilken sötnos!! Du får skaffa dig en liten hund som inte själv klarar av att hoppa upp i sängen. Då borde du ju vara säker! I alla fall om du klarar av att motstå den lilla vovven när den står där bredvid sängen och tittar bedjande på dig med sina stora, mörkbruna ögon och vill komma upp. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *