Sommarens White Party

En årlig tradition så här mitt i sommaren är White Party på Lisa på Torget mitt inne i centrala Stockholm. Värd för detta event är Mathias Lundström och det bjuds alltid generöst på en härlig sommarbuffé. Jag, Tobias Karlsson, Roger Lundgren, Mia Karlsson, och Tomaz från Polen firade denna eftermiddag tillsammans. Som alltid när jag umgås med mina fina vänner så är livet ganska underbart!

Här ser ni White Partys grundare och värd Mathias Lundström. Han samlar alla sina vänner och bjuder på hela kalaset. Så otroligt generöst!

Mikael Grahn bjöd på vacker sång iform av två medleyn och avrundade med lite gospel.

Tobias och jag tillsammans med tidningen Topphälsas Lotta Norén.

3 kommentarer till Sommarens White Party

 1. Julia skriver:

  Läser din bok Gabriel så himla gripande o jag känner igen mig så mycket. Tack att du skrev den o att jag fick den hemskickad till mig 🙂 kan inte sluta läsa den. Så hemskt allt du gått igenom 🙁 tur du har så härliga vänner omkring dig nu i ditt liv o Äntligen få va den du är. Love o stor kram från Julia 🙂 Livet är en fest för du gör det till en fest o vi alla me kärlek o glädje till människor e inbjudna 🙂 sluta aldrig stråla ut din kärlek o glädje till oss andra för vi behöver dig! 🙂

  • gabriel skriver:

   Tusen tack fina Julia för dina varma ord!

   • Julia skriver:

    Tack 🙂 Stor kram o stråla vidare. Du är en stor förebild! Hoppas man får springa på dig nån dag, nån stans o ge dig en stor kram för det e du så himla värd! Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *