Springtimefest på Anglais

Springtime Travel hade fixat en heldag för alla sina ledare idag. Det är Springtime som brukar arrangera mina körresor. Jag kunde tyvärr inte vara med under dagpasset men ikväll slöt jag upp till den stora galamiddagen på Hotell Anglais här i Stockholm. Så underbart kul att träffa alla härliga vänner igen. Tobbe har jag inte sett sen vi kom hem från Dubai. Han har sedan dess hunnit med en resa till Argentina där han har medverkat i en TV-serie. Vi blev bjudna på en jättegod kyckling med lasagne som tillbehör. Låter kanske udda men det var riktigt smarrigt.

På scenen underhöll Joachim Bergström, Rennie Mirro och Karl Dyall med svängig storbandsjazz. Min nästa körresa med Springtime går till Turkiet i påsk. Häng gärna på om du inte har några andra planer. Springtime.se

Tobias Wallin var oxå på plats med Hasse och flera andra Springtimevänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *