Sveriges Radios Symfoniorkester 75-år

Sveriges Radios Symfoniorkester firade 75- år med en stor jubileumskonsert i Berwaldhallen. Jag är verkligen dålig på att komma iväg på just klassiska konserter så det var riktigt härligt att få njuta av en symfoniorkestern idag. Vilket enormt samspel det är bland de ca 100 musikerna. Inte bara alla toner och nyanser är perfekta utan även kroppsspråket uttrycker ett enormt samspel och liv. I love it!! Kan tycka lite synd om stackars cymbalkillen som bara fick göra ett ända litet cymbalslag i hela första akten. Lång väntan blir det 🙂 Anna Benson och jag klädde upp oss i det finaste vi hade, dagen till ära.

I andra akten kom bland annat Ann-Sofie Von Otter in och sjöng med sin underbara stämma.

Efter konserten mötte jag upp mamma och pappa på Hotel Hasselbacken för att äta middag. Mina älskade föräldrar har varit gifta i hela 50-år och firade idag sin guldbröllopsdag. Pappa överraskade mamma med en guldring med 3 diamanter. En diamant för varje barn som mamma har fött. Hur gulligt var inte det???

6 kommentarer till Sveriges Radios Symfoniorkester 75-år

 1. Synnöve skriver:

  Två strålande stiliga par!

 2. Stina skriver:

  Meen vilken stilig karl då, vem kan de vara 🙂
  Hoppas du hade de trevligt!

  Kram kram

 3. Mathilda Ojala skriver:

  Shit alltså… hur kan man se så bra ut!!!?? jag fattar det icke!! :D:D

 4. Anne oddsberg skriver:

  Oj så gulligt och omtänksamt. Men så är ju dina föräldrar otroligt härliga. Men det är väl den äldre generationens män som har en sådan fantasi..Supergulligt man blir riktigt rörd. Ha en riktigt bra söndag

 5. Katarina skriver:

  Det var ju gulligt som helst. Vilka mycket fina bilder. Ha en bra söndag.

 6. Frida skriver:

  Det var ju hur gulligt som helst! Sånt blir man varm i hjärtat av!

  Ville bara passa på att tacka för en trevlig blogg! Du har som ett skönt sätt att skriva på tycker jag. Sen älskar jag när du skriver om gospel! Förmodligen för att jag sjunger i en sån kör själv. Vi sjunger bland annat ”My life is in your hands”, men numera med svensk text. Det lyfter på nåt sätt lite extra när man får sjunga på svenska tycker jag.

  Ha en fin söndag!

  /Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *