Tack Malmö för två fantastiska konserter!

Nyduschad och redo för några timmars sömn efter en fantastisk kväll i Malmö. Två underbara konserter med min Du kan sjunga gospelkör och Andreas Lundstedt som gäst. Kändes verkligen som att Malmö var på gång ikväll. Akustiken i St:Johanneskyrkan är inte den lättaste och framförallt är det när man pratar mellan låtarna som ljudet sticker iväg. Ni kan då tänka er hur det blev när jag och Andreas försökte hålla en dialog. Ett ända stort kackel men vi försökte tala saktare och tydligare till konsert nummer två. Hoppas att publiken hängde med. Dom såg i alla fall glada ut 🙂 Joachim Maatz som är kollega med Andreas i musikalen ”Legally Blonde” sjöng en väldigt vacker sång från Les Miserable. Andreas bjöd på skön Alcazarhits och lite schlager. Kören ägde ikväll!! Vilken energi och vilken känsla ni har Malmö. Från djupet av mitt hjärta stor tack för den här terminen.

Kram

5 kommentarer till Tack Malmö för två fantastiska konserter!

 1. Tina skriver:

  Äntligen är internet igång igen efter att ha brakat i torsdagsmorgon när dem troligen grävde av ledningen. Vilka suveräna konserter vi hade, helt underbart att sjunga med dig Gabriel. Glöm aldrig bort vem du är och hur speciell du är och kom ihåg att det finns bara en av dig så var rädd om dig! Ha det riktigt skönt i Miami och ha det lugnt och skönt, men även kul ! Gospelkramizzzzar Tina DKSG-Malmö !

 2. […] Vi avslutade konserten med Björn Skifs gamla härliga Krama dej, och när man såg körledare Gabriel Forss dela ut kramar laget runt, såg Andreas springa ut i publiken och kramas till höger och vänster, […]

 3. ulrika skriver:

  Fantastiskt kul och upplyftande att sjunga gospel med dig Gabriel.Du har en förmåga att få oss alla att känna oss speciella. Ska bli roligt att se dvd:n. God Jul och Gott Nytt år!

  Kram!

 4. Stina skriver:

  Vilken kväll du hade, skulle vara så kul att få se dig och din kör nån gång 🙂

  Hoppas allt är bra med dig!

  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *