Tänkvärd video inför OS

579134_10151729056261429_564008181_n

Min kompis och kollega Sean Kelly ringde mig i höstas och frågade om jag ville hjälpa honom att bjuda in körsångare från mina körer att medverka i en videoinspelning på Stockholms Stadion. Sean kände att det var dags att visa världen att man kan sjunga Ryska nationalsången oavsett vem man är och vem man älskar. Nu lagom till OS är videon klar och jag hoppas att den ska få ge hopp till Ryska folket och till alla idrottsmän och idrottskvinnor som deltar i OS.

2 kommentarer till Tänkvärd video inför OS

 1. Maria Bjerkheden skriver:

  Pride to be made by Sweden!

 2. julia skriver:

  Så oerhört vackert!
  Ren kärlek!
  Tårarna sprutar!
  Du är bäst!
  Världen behöver dig/oss 🙂
  Kram LOVE Julia <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *