Tatuering, ja eller nej?

Jag funderar på om jag ska skaffa mig en tatuering men har lite svårt att välja motiv. David Beckham har rikligt med konst på sin kropp  som ni kan se, men riktigt så många tatueringar är inte aktuellt i nuläget 🙂 Han har bland annat skrivit in alla sina barns namn på kroppen och lite annat smått och gott. Nu har jag ju inga barn så då blir det i alla fall plats över för annat. Har ni några förslag på snygga tatueringar? Eller ska jag strunta i det helt? Måste nog fundera lite till!

15 kommentarer till Tatuering, ja eller nej?

 1. Eva-Lena skriver:

  Klart du ska ha en tatuering :)… Men välj ngt motiv som betyder ngt för dig :)… Jag har själv 3 st och kommer göra en till i höst och alla står för ngt :). Lycka till!

 2. Gunilla Norlund Sivermark skriver:

  Du är fin som du är, fast jag kan förstå dig iaf. Funderar själv ibland… Som ett statement… Funderar just nu på titeln på den mässa som Linn skrivit tillsammans m Anders S. ”Credo Ergo Sum” mix av nattvardsmässans Credo och Cogito Ergo sum
  Latin och av Decartes – jag tänker alltså är jag… Som istället blir; Jag tror alltså är jag…
  Som sagt finns för och emot men du är vacker som du är…

 3. Hanna skriver:

  Du ska absolut strunta i den galna tanken. Låt bli. Fin kille ska inte förstöra sig med sådant skräp
  Kram

 4. Mia skriver:

  Strunta i det!
  Tycker att allt tatuerande har gått till överdrift.

 5. Christiane skriver:

  Käraste Gabriel!

  Du är såå fin, så du passar INTE med en tatuering.

 6. Birgitta Pankko skriver:

  Nej, håller med, snygg som du är, du behöver ingen smyckning som skrynklar sig med åren, kanske innehåller skadliga ämne. Alla ingrepp på kroppen kan vara skadliga, både utifrån och inifrån, kanske tråkigt, ha en skön midsommar : )

 7. Carina Johnsson skriver:

  Jag har funderat på att göra en tatuering i snart 6 år men är tveksam vad jag ska ha för motiv.Sen rädslan att det gör ont och att det blir dyrt har hållit mej tillbaka.Men det måste bli snart.Jag tycker du kan göra en tatuering bara du funderat ordentligt vad du vill ha.Man behöver ju inte skruva till det som Beckham för det.

 8. Anne skriver:

  Miami Ink i på Miami är väl dit man borde gå och göra en tatuering. Dom är väl proffs. Men dom är vad jag vet väldigt noga med att man
  tänkt igenom vad man ska ha. Men det misstänker jag du redan känner till. Man gör väl ändå tatueringen på nåt hyfsat diskret ställe, så varför inte. 🙂 Kan ju vara lite ballt att ha.

 9. Lisbeth Bagge skriver:

  Nej, inga tatueringar för du är fin som du är. Det är dessutom besvärligt att ångra sig, när det inte är inne längre.

 10. Stina skriver:

  Du är fin som du är 🙂 skippa den!

  Kramar

 11. Lena skriver:

  Jag tycker du skippar tatueringar, snygg som du e´ 🙂

 12. Lena skriver:

  Självklart, jag tycker det är ursnyggt! Själv har jag ett hundhuvud på ryggen (som jag kallar min skyddsängel) och mina barns namn på armen 🙂 Kram Lena

 13. Barbro skriver:

  Jag tycker att att Du är fin som är så hoppa över det där med tatueringar.Ha en fortsatt bra dag.

 14. Neta skriver:

  Du ska väl isf ha en G-klav eller noter 🙂

 15. Daniel skriver:

  Kul med tatuering!!!
  Har själv funderat på att skaffa en men har samma tvekan kring motiv. Det handlar väl om att tänka långsiktigt – vad kan jag känna igen mig i många år framöver.
  Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *