Tävling om matupplevelse i Malmö

Som jag har bloggat om under hösten har jag bott en del på Renaissance Hotel i Malmö – ett detaljpräglat hotel helt i min smak!

Avtrycket av den vackra blomman, rosen,  återkommer överallt; i en upplyst skulptur bakom receptionen,  i den specialbeställda mattan som löper på hotellets alla våningar och runt bardisken i restaurangen som heter Rosen Bar & Dining. Men varför återkommer ”Rosen” överallt på hotellet och varifrån har restaurangen fått sitt namn?

Kan du gissa rätt deltar du i lottdragningen och blir bjuden på en egen liten matupplevelse i Rosen Bar & Dining. (obs resa och logi ingår ej)

Skicka ditt svar till info@gabrielforss.com eller som ett meddelande till inkorgen i Gabriel Forss Officiell på Facebook. Lycka till

6 kommentarer till Tävling om matupplevelse i Malmö

 1. julia skriver:

  Saknar dig Gabriel 🙁
  Kommer du uppträda nåt mer i Stockholm innan drar på semester?
  Kram Julia 🙂

 2. Tina Olsson skriver:

  För att kvarteret hotellet ligger i heter Rosen kanske?

 3. Per Forsberg skriver:

  Restaurangens och hotellets namn kommer från rosfamiljen Renaissance. Moderna buskrosor med gammaldags utseende och doft.

  Idén med Renaissance Rosor är att kombinera fördelarna av moderna rosor såsom kontinuerlig blomning, kompakt växtsätt, hög bladkvalitet och sjukdomsresistens, med nostalgin från de gammaldags rosornas färger, blommor och behagliga dofter. Jag tror art hotellets vision med vad de vill ge kunden kan sammanfattas med Renaussance rosornas egenskaper.

 4. julia skriver:

  Kan inte denna kluriga fråga och kan antagligen inte vinna och åka dit heller.
  Om jag vinner menar jag 😉
  Men det va oerhört vackert 🙂
  Kram!

 5. oskar sundbäck skriver:

  Det ska ha bott en vacker kvinna i det kvarteret Hotellet ligger som kallades Rosen!

 6. Annika B skriver:

  Hotellet ligger i ett kvarter som heter Rosen, som i sin tur har fått sitt namn efter en dam som hette Rosa som bodde just där. Därför finns Rosen med, som en slags hyllning kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *