Tillsammans kan vi hjälpa andra!

Idag hade jag möte med Friends för att fortsätta planera hur vi ska arbeta framöver med Gabriels Änglar. Målet är att samla in 500 000 kr som ska gå direkt till vårt gemensamma projekt mot mobbning. Det är i Katrineholms kommun som vi har startat upp och där har alla skolor under hösten kunnat vara med och genomföra ett dagsverke för att att samla in pengar. Jag tror att det är jätteviktigt att man samarbetar runt de här frågorna och att både vuxna och barn är delaktiga i processen.

På fredag ska jag ännu en gång träffa alla elevrådsrepresentanter i Katrineholm för att få mer information om hur arbetet mot mobbning har fungerat på deras skolor . Att vara delaktig i ett projekt som kan hjälpa barn att få en trygg uppväxt är en självklarhet för mig och jag önskar att alla delade den glädje jag känner för Gabriels Änglar. Min dröm är att Katrineholm ska få bli en förebild för andra kommuner i Sverige när det gäller att bekämpa mobbning.

Serla har en kampanj som de kallar Goda Gärningar. Den går ut på att man får anmäla sin goda gärning och sedan är det upp till alla er att rösta. De som får mest röster vinner 50 000 kr till ett projekt. Jag önskar och hoppas att ni vill vara med och hjälpa oss i Gabriels Änglar att vinna 50 000 kr så att vi kan fortsätta arbeta mot mobbning och tillsammans med Friends kunna hjälpa barn att känna sig trygga i sina skolor. Här är en länk som du kan klicka på för att rösta. När du kommer till sidan klickar du på rösta och sedan väljer du Katrineholm som stad. Då kommer Gabriels Änglar upp.

http://www.facebook.com/pages/Serla-ekorren/211954182171330?sk=app_189825577748580

Tillsammans kan vi hjälpa andra. Tack på förhand!

Kram

En kommentar till Tillsammans kan vi hjälpa andra!

  1. Stina skriver:

    Tycker detta är ett toppen projekt Gabriel för och hjälpa andra som är mobbade.

    Hoppas allt är bra med dig 🙂

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *