Träna med lättare vikter

Jag har nu testat några styrketräningspass på ett lite annorlunda sätt. Vanligtvis brukar jag köra med ganska tunga vikter och maskiner för att bygga de stora musklerna. De nya upplägget går ut på att finlira med musklerna och designa och ta fram linjer. Vi jobbar till exempel med alla små muskler runt axlarna inte bara framsida och baksida. Det är roligt och jag är nyfiken på att se resultat.

Till min hjälp har jag Linda Hernudd som är helt sagolikt duktig på att hitta kontakten med muskler som jag inte trodde fanns. Vi håller till på Sturebadet vid Marina Tower och efter träningen kör jag stretch i det varma Hammamet. Riktigt skönt att lägga sig på varma stenar och mjuka upp kroppen.

En kommentar till Träna med lättare vikter

  1. julia skriver:

    Bra träning 🙂 Så tränar jag me fast hemma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *