Träningen som kom av sig

Det går sisådär med träningen här borta. Det började riktigt bra, men sen kom julen och förstörde min träningsmotivation. Jag försökte på allvar komma igång igen häromdan och bestämde mig för att ta en pump-klass på David Barton Gym. Man kallade klassen för ”Pain and pleasure” men det var bara en omskrivning för pump. Vad är då pump kanske ni undrar? Jo det är ett styrkepass som man gör tillsammans i en sal, med olika vikter. Man går igenom hela kroppen och jobbar med en muskelgrupp i taget. Allt detta till bra och inspirerande musik. Tanken är att man ska peppa varandra och orka prestera mer än vad man brukar. Med det i tanken klev jag in på David Barton och gjorde mig redo för klassen. Oj vad jag blev besviken. Det fanns ingen som helst pedagogik eller logik i detta styrkepass. Det var ett evigt flängande upp och ner och fram och tillbaka. Jag hann knappt börja med den ena övningen förrän jag skulle byta vikter och göra något annat. Allt detta till housemusik på högsta volym. Kanske att åldern börjar ta ut sin rätt för dagen efter kunde jag varken höra, sitta, ligga eller stå 🙂

Så jag har bestämt mig för att göra det jag är allra bäst på….. sola, bada………….

och njuta av långa cykelturer runt Miami Beach.

3 kommentarer till Träningen som kom av sig

 1. Stiinis skriver:

  Trist att träningen kommit av för dig, men sola å bada låter nästan ännu bättre 😉 Du verkar ha de underbart där i värmen, lite avis faktiskit. Här hemma har vi 14 minus, brrr!

  Jag har här med slutat äta godis och chips Är inne på 7-8:e veckan nu. Hade gett mig 17 på att lyckats och de har jag gjort. Så solt över mig själv + att träningen går kanon.

  Kramar i massor!

 2. Wivan Sandberg skriver:

  Tror mycket på att låta inspirationen komma före pressen, och din inställning till träning låter sund. Det ska kännas kul, inspirerande och härligt istället för ytterligare ett ”måste”. Vänta lite bara så ska du se att lusten återkommer!

 3. julia skriver:

  Låter plågsamt det där 😉
  Sola, bada låter bättre 🙂
  Skulle jag me vilja öva på 😉
  Själv slåss jag me tidiga mornar.
  Min ena son börjar i vanlig ordning året med att vakna tidigt…
  Och 3 månader framöver. 12 på natten när jag ska lägga mig och blir uppe resten av natten eller 2,3 och halv 4 inte kul alls 🙁
  Livet går vidare och jag med det gäsp 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *