Trosa Stadslopp, The true story!!

Jag har äntligen genomfört mitt livs första löpartävling och jag gjorde det på en helt ok tid om jag får säga det själv. Sträckan var 8.9 km och jag gick i mål på 45.06. För 26:året i rad arrangerades Trosa Stadslopp och det var rekord i antal löpare i år. Hela 2357 tappra löpare startade, hur många som gick i mål vet jag inte. Vinnare av hela loppet var Musael Temseghen från Eritrea. Han sprang typ på halva min tid, helt galet att man kan springa så fort. Kollar man på bilden så känns ändå jag gladare än vad han var 🙂 Gissar att han har gjort det här några gånger förut!

Det var min bror Alexander som hade anmält mig till Trosa Stadslopp. Vi sprang mestadels tillsammans men efter 7 km började han spurta och kom i mål 54 sekunder före mig. Grattis brorsan!! Med på bilden har vi även brorsans arbetskollega Robert Genz från Skobes Bil.

Älskar att alla fick medalj. Den här ska jag spara och plocka fram lite då och då. Kanske vågar jag anmäla mig till Göteborgsvarvet nästa år. Vi får se!!

Fick en skön kommentar på Facebook. -Gabriel ler även när han springer. -Klart jag måste le, det var ju publik överallt.. ha ha

Nästa gång ska vi även få med oss brorsan Joachim på tävlingen. Den här gången hejjade han och Alexanders döttrar Victoria och Josephine på oss och vi avslutade kvällen med en god räkmacka!

3 kommentarer till Trosa Stadslopp, The true story!!

 1. Pelle Bång skriver:

  Härligt Gabriel! Otroligt bra för att vara ditt första lopp – et öär bli fler…Ni är hjärtligt välkomna nästa år igen!. Alla tre bröder! Här kan du skriva ut ditt diplom också
  http://maloo.se/NeptronWeb/tsl2012/Results/Diploma?startNo=589

  Vänliga hälsningar Pelle Bång Tävlingseldare Trosa Stadslopp

 2. Anne skriver:

  Wow. Imponerad. 9 km är ju ganska långt. Du ser ut som en vinnare med medaljen 🙂 Vilken fin båtkanal på bilden.Måste försöka besöka den när jag kommer till Katrineholm i sommar. Ha det bra. 🙂

 3. Berit Karlsvärd skriver:

  BRA jobbat !!! leende ända in i mål. Varför inte springa OS-maran nu den 14 Juli när du ändå dina ben, fötter är på G. OS- maran är inte riktigt lika lång som vanliga maran. Från Stadion — Sollentuna kyrka o tillbaks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *