Tusen tusen tack!!

Vilken dag det har varit! Jag är helt överväldigad av alla tusentals fina mail, kommentarer och meddelanden från alla er runt om i Sverige och även från andra länder. Kunde aldrig föreställa mig att min berättelse skulle bli så här uppmärksammad. Från djupet av mitt hjärta, ett stort tack för all den kärlek och glädje ni har givit mig idag. Tack också till Annika Jankell och Henrik Johnsson som hjälpte mig att lyfta fram min berättelse på Nyhetsmorgon i morse.

Jag gjorde även en intervju för den kristna dagstidningen Dagen och efter det en plåtning i solen.

Avslutade dagen med att kicka igång sommarens stora körweekend i Katrineholm. Ca 100 glada körsångare har nu samlats i hjärtat av Södermanland för att sjunga under min ledning hela helgen. Vi kommer att avsluta med en konsert på söndag kl 16.00 i Stora Malms Kyrka.

2 kommentarer till Tusen tusen tack!!

  1. Agnetha Gindemo Holmgren skriver:

    Så glad för din skull! Vilket fint reportage.Önskar dig allt gott!

    Agnetha på Rörstrands Slott

  2. Marie skriver:

    Vad fin du var på tv igår! Så tänkvärda ord. Lycka till i Katrinehom, önskar jag kunde vara där.Ses i september kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *