Tvillingar med olika föräldrar!

Tack alla underbara ni för varma, kärleksfulla och peppande kommentarer efter gårdagens blogginlägg. Jag har inte ord för att uttrycka hur fina ni är mot mig. Jag har läst allt både här på bloggen och på min officiella facebooksida. Från djupet av mitt hjärta tack.

Tobias drog ut mig på middag och när vi såg varandra på ca 50 meters avstånd brast vi båda ut i världens största asgarv!! Kolla kläderna. Samma skor, jeans och tröja. Folk pekade på oss och ropade tvillingar efter oss på stan. Kändes urfånigt kan jag lova. Men jag fick i alla fall skratta, vilket var skönt.

Vi käkade på båten Patricia som ligger vid Stadsgårdskajen och gick sedan till Gamla Stan för dessert på Chokladkoppen. På Stortorget ligger det här urgulliga fiket som dessutom har en stor uteservering. Tobias pojkvän Tomasz jobbar där och han serverade te och en chokladsmet som vi mumsade i oss.

En skön sommarkväll i Stockholm när staden är som allra vackrast.

 

4 kommentarer till Tvillingar med olika föräldrar!

 1. Stina skriver:

  Håller med Julia i de hon säger om dig Gabriel 🙂 Du är en sån otroligt fin männsiska och helt helt underbar.

  Här har jag precis sett filmen The Impossible som är baserad på händelsen i Thailand för många år sen, tror aldrig jag bölat så mycket till en film ever. Du måste bara se den!

  Just de, tack snälla fina du för hälsningen på min födelsedag igår 🙂 Värmde så i hjärtat, hade en toppen dag!

  Stora kramar fån mig till dig!

 2. Julia skriver:

  Ha ha så söta 🙂 Vad komiskt men skämmigt me jag fattar 🙂 Helt obetalbart 🙂 Ni skulle tagit 5 kr titten 🙂 Klart vi lyfter dig och älskar dig du fina människa 🙂 Du får den finaste kille en dag tror jag 🙂 Så bra att dina vänner drar me dig på stan 🙂 Det hade jag me gjort 🙂 love you Gabriel 🙂 Puss och kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *