Vänskap är livet!

Att fylla 39 är inte så tokigt faktiskt. Ikväll fortsatte firandet då jag blev utbjuden på middag av min underbara vän Charlotte Perrelli. Vi åt på Taverna Brillo som öppnade när jag var i Miami. Det var första besöket för mig och maten var riktigt bra. Här kan man välja på allt från pizza, pasta till riktigt bra kött och fiskrätter. Jag åt en kyckling med vårprimörer. Taverna Brillo ligger vid Stureplan och är ett ganska stort ställe men som man ändå lyckats hålla intimt.

När jag kom in på restaurangen hade Charlotte köpt jättefina blommor som stod på bordet. Så gulligt att jag blev helt rörd. Vi åt och pratade och timmarna bara rusade iväg. Jag är inne i en funderarperiod just nu och det var så skönt att ikväll få ventilera mina tankar med Charlotte. Vi har känt varandra i snart 20 år och hon vet hur jag fungerar.

Fick även en stor låda med presenter. Jättefina skålar, hår och hudvårdsprodukter och doftljus.

Tack älskade vän för att du alltid gör mig så glad och firade mig idag!

Dagen har även bestått av möten inför ett bokprojekt som förhoppningsvis snart blir verklighet. Jag har även hunnit med ett annat bokprojekt, nämligen ett besök på Berns Salonger där Micael Bindefeld hade ordnat en fest för boken om Berns 150 år. Vi fick lyssna på ett föredrag där Erik Haag intervjuade bokens författare Lennart Jarnhammar. Det var mycket intressant att lyssna till spännande berättelser om vad som hänt på Berns under de senaste seklet.

Mitt gudbarn Sally fyllde år idag och jag svängde förbi med en present. Samtidigt fick jag ett exemplar av den här boken som är skriven av Katrin Sundberg. Den innehåller roliga anteckningar från barn. Sally har fått äran att vara med på förstasidan med sina händer och med fyra av sina anteckningar inne i boken. Stolt gudfar!!

 

 

4 kommentarer till Vänskap är livet!

 1. marie skriver:

  Stort varmt GRATTIS i efterskott missade din dag i onsdags Har just anmält mig till ”camp Katrineholm” ska bli så kul. Har fått tre underbara vänner genom ”du kan sjunga gospel” och vi ska åka tillsammans. Ha en fortsatt bra helg Kramar

 2. Stiinis skriver:

  Vilket härligt födelsedags firande du haft, blivit riktigt uppvaktad vilket du är värd 🙂

  Håller med Julia, du är verkligen en underbar människa och vi älskar dig för den du är.

  Kramar

 3. Rosanna Nilsson skriver:

  Härligt att du haft ett så fint och bra födelsedagsfirande:-), du är värd det bästa!

 4. Julia skriver:

  Underbara Charlotte 🙂 Oh mina älsklingsblommor 🙂 Gabriel du är underbar 🙂 Kram Julia 🙂 Livet ler mot dig 🙂 Och med dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *