Vardagslyx

Gabriel Forss, Renaissance, Malmö, Hotel

Jag är tillbaka i mina veckorutiner. Lämnar Stockholm vid lunch varje tisdag och flyger ner till Göteborg. Sjunger med kören där nere och fortsätter sedan min färd med världens saktaste (heter det så?) tåg till Malmö. Jag landar i sängen på Hotel Renaissance vid 01 tiden och försöker somna. Det tar oftast lite tid att komma ner i varv men runt 02.30 brukar jag stänga min blå. När jag väl somnat, då sover jag. Sängen är helt obeskrivligt skön och eftersom jag oftast inte behöver ställa klockan på onsdagar så vaknar jag efter att frukosten stängt. En frukostpåse väntar på mig nere i köket. Jag brukar beställa den på natten när jag anländer. Onsdag är även min kontorsdag då jag går igenom mail som jag inte hunnit svara på och bokar in möten. Vid 17-tiden checkar jag ut och beger mig till St:Johanneskyrkan för att möta Malmökören. När vi har sjungit klart är det raka vägen till tåget som tar mig till Kastrup och sista flighten hem till Arlanda. Ja, så ser mina resdagar ut 20 veckor om året. För mig är det viktigt att känna mig hemma när jag reser så därför väljer jag att bo på samma hotell. Har lärt känna en del av personalen och jag trivs på mitt rum.

IMG_9925Gabriel Forss, Renaissance, Malmö, Hotel

Dessutom har badrummet grymt bra ljus som passar perfekt för att ta selfies. Ha ha jag kunde inte låta bli. Har börjat följa en TV-serie som heter ”Rich kids of Beverly Hills” och där värderar man alla butiker och hotell efter selfie-ljus. Så ytligt och galet men samtidigt ganska gulligt på något sätt.

IMG_0016

Så här ser mitt onsdagshem ut kvällstid! Mysigt!

4 kommentarer till Vardagslyx

 1. Julia skriver:

  Öroninflammation på båda öronen, ont i hals och bihålorna = Det blir inget kalas 🙁
  Kram Julia

 2. Julia skriver:

  Jaha.. Ska ha kalas på fredag för mig och sonen.
  Att jag fyllt 40 och David fyller 7 den 27e och vad händer ikväll…
  Jo mina glasögon GÅR SÖNDER!!! Skit kan man säga 🙁 Ser dåligt, ont i huvet, livrädd dom ska gå sönder helt. Den del som gått sönder kostar 800kr och måste beställas 🙁
  Kan ju självklart inte få den före helgen osv !!!!!
  Och vi som ALDRIG har kalas nästa 🙁
  Då blir man lessen.
  Kram Julia

 3. Julia skriver:

  Härligt att du har landat i dina rutiner igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *