Världens bästa födelsedag!

Wow vilken födelsedag! Jag är helt överväldigad av alla presenter, hälsningar och meddelanden. Min facebooksida svämmade helt över igår med tusentals grattisinlägg. Jag har inte ord för hur gulliga ni är mot mig. Tusen tusen tack för all kärlek och för att ni följer mina äventyr här på bloggen.

Jag flög ner till Malmö igår och repeterade med min Du kan sjunga gospelkör. När jag kliver in på scenen står hela kyrkan upp och sjunger ”Ja må han leva”. Scenen var inklädd i ballonger som det stod ”Grattis Gabriel” på. Allt gick i lila, gissar att det var en liten nostalgitripp tillbaka till Körslaget där min färg var just lila 🙂

Mitt notställ var pyntat i flaggor och till och med min monitor, där jag hör mig själv på scenen, var iklädd svenska fanan.

Fick massor av fina presenter. Choklad och godis som ni vet att jag älskar så mycket och vackra blommor. Jag fick dessutom en Malmö FF flagga 🙂 Jag som kan allt om fotboll 🙂

En pelikan från Miami som in på scenen och han höll nästan på att flyga upp i det 20 meter höga kyrktaket. Men vi lyckades fånga honom innan han for iväg. Kunde ha blivit en rolig syn för kyrkobesökarna på söndag annars. Undrar just hur prästen skulle ha förklarat det 🙂 Ännu en gång stort tack för att ni förgyllde min 39-årsdag. Älskar er!

 

 

5 kommentarer till Världens bästa födelsedag!

 1. Meta skriver:

  Tack själv för att Du är Du!
  Och hoppas att flamingon inte hörde dig – han hade nog blivit kränkt över att bli kallad pelikan 😉

  Kram från ordningskvinnan

 2. Meta skriver:

  Tack själv Gabriel för att Du är Du!
  Men tur att flamingon inte hörde dig… den kanske hade känt sig lite kränkt över att bli kallad pelikan…

  hälsar
  Ordningsmannen 😉

 3. Julia skriver:

  VI ÄLSKAR DIG ME HÄRLIG FÖDELSEDAG ÄLDKADE DU 🙂 LOVE JULIA 🙂

 4. Stiinis skriver:

  Vilket härligt födelsedags firande du fick, så fin kör du har 🙂
  Tack själv Gabriel för att du förgyller våra dagar!

  Stor kram från mig till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *