Världens bästa jobb

Ännu en dag på jobbet är avslutad. Jag är så lycklig och tacksam att jag får äran att sjunga med alla er underbara människor runtom i Sverige. Ikväll var det Stockholms tur och imorgon drar jag vidare till Göteborg. Jag har verkligen världens bästa jobb och det är tack vare er. Från djupet av mitt hjärta TACK TACK TACK!!!

5 kommentarer till Världens bästa jobb

 1. julia skriver:

  Tack själv Gabriel 🙂
  Kunde ej komma för många sjuka barn men hoppas på nästa gång kanske 🙂
  Älskar dig solstråle och vackra människa!!!
  Livet är mycket härligare för att du finns 🙂 Tack tillbaka 🙂

 2. Hanna Wihlborn skriver:

  Det är vi som ska tacka dig, du fina energivanre

 3. Sandra Jonsson skriver:

  Tack själv fina Du, alltid lika roligt att få sjunga
  med dig 🙂

  Stor Kram
  Sandra

 4. Åsa Klasson skriver:

  Puss på dig !!!
  Godnatt 🙂

 5. Madeleine skriver:

  Tack själv Gabriel!!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *