Vårshopping

Molnigt i Miami idag så jag passade på att shoppa. Åkte upp till Aventura Mall som har det mesta man behöver. Förr i tiden älskade jag att shoppa och kunde lätt gå runt en hel dag. Nu för tiden har jag inte alls samma längtan att shoppa loss. Jag tycker att det är kul att handla till andra, men inte till mig själv. Idag var dock shoppinglyckan på min sida och jag hittade bland annat den här vårjackan. Vad tycker ni? Jag gillar den röda färgen.

Det blev även ett par schyssta sweatpants, ett par tröjor och min favoritparfym Fierce från Abercrombie & Fitch! Nu återstår bara att se om jag lyckas få med mig alla kläder hem till Sverige 🙂

4 kommentarer till Vårshopping

 1. Tant B skriver:

  Kan du fatta att jag äger ETT par jeans samt ETT par illasittande svarta byxor samt högt räknat 10 överdelar som jag använder.
  Pengabrist? Nej, medelinkomsttagare.
  Men. Ordinär i kroppen, inte fotomodell.
  Omöjligt att hitta kläder i min stad.
  Gör om mig?
  Ja tack.

 2. Stiinis skriver:

  Snygg jacka på snygg kille 😉
  Jag älskar att shoppa, bästa jag vet! Har ju kommit så mycket snyggt nu inför våren.

  Nu saknar vi dig här hemma i Sverige 🙂

  Kramar

 3. Julia skriver:

  Tycker du va jättefin i den 🙂 Så härligt att se dig varje morgon söta fina du 🙂 snart fyller jag 39 🙂 lite före dig 🙂 6e mars tiden går 🙂 kramiz brorsan 😉 love you! 🙂

 4. Lotta skriver:

  Hej Gabbe!
  Det var en väldigt snygg röd färg på den jackan. Och det var snygga kläder dom andra med :). När åker du tillbaka till Sverige igen ?
  Kram
  Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *