Veckan som varit!

IMG_5445

Ber om ursäkt att jag är så dålig på att uppdatera bloggen just för tillfället. Är inne i en mellanperiod och snart kommer jag att berätta mer om hur mina sommarplaner ser ut. Nu är det mycket fokus på träning. Jag har sista månaden testat ett nytt gym som heter House of shapes. Kör hårt med min personliga tränare Viktor och hoppas på snabbt resultat. Under mina mest intensiva körterminer hinner jag inte riktigt med träningen. Nu försöker jag stärka upp kroppen och ta igen förlorad tid.

IMG_5456

Jag har även slarvat med maten. Det är lätt att det blir så när man reser mycket och 7eleven ligger närmast till hands. Nu försöker jag avgifta kroppen och har funnit ett upplägg som jag gillar. Testade ett nytt Raw Food ställe på söder i Stockholm häromdan. Mycket god mat till bra priser. Restaurangen heter Matapoteket och ligger på Bondegatan.

11a13ba2df04172e5fc4ae3c489527

Har även blivit en del mingel den senaste veckan. Många sommarfester så här års. Här tillsammans med Ola Lauritzson på Mälarpaviljongens 10-års kalas.

IMG_5469

Igår fick jag äran att kolla på mitt gudbarn Olga som hade musikaluppspelning med sin klass på Kulturama. De gjorde en två timmar lång uppsättning av musikalen Fame och jag var mycket imponerad.

IMG_5465

Funderar även på nytt boende. Vad sägs om att vakna upp till den här utsikten över taken i Gamla Stan och båtarna i Stockholms inlopp. Livskvalité!!

En kommentar till Veckan som varit!

 1. Julia skriver:

  Oj många bollar i luften 🙂
  Det har du ju alltid.
  Lycka till med boendet ser ju härligt ut.
  Själv kämpar jag på med barnen.
  Mycket som ska fixas innan avslutningar och inför sommaren.
  Snart kommer jag också få svaret ang boendet till Kristian.
  Hoppas innerligt att det blir ett JA!!!
  Annars måste jag orka överklaga osv.
  Kram på dig Gabriel <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *