Videoinspelning med Diamond Dogs

Vaknade med jordens dunderförkylning imorse! Efter några timmars mailande i sängen och en stor portion tycka-synd-om-mig-själv pallrade jag mig till slut upp och in i duschen. Jag begav mig till Diamond Dogs studio i Vasastan för att medverka i en liten snutt av deras nya musikvideo. Peter Englund som är ankaret i gruppen, hade samlat ihop ett gäng schlagerartister för att filma några sekvenser av videon. Jag och Anne-Lie Ryde fightades om den åtråvärda guldmegafonen. Jag hade sjukt kul som ni säkert ser på bilden.

Jag smygfotade lite när Peter filmade.

Ska försöka lägga upp videon här på bloggen så fort den blir klar!

 

5 kommentarer till Videoinspelning med Diamond Dogs

 1. Julia skriver:

  Hur gick det ikväll? Hoppas verkligen du blivit bättre från förskylningen o att det gick bra ändå. Mvh Julia

 2. Julia skriver:

  Lycka till i Malmö idag fast du blivit förskyld stor kram Julia 🙂

 3. Julia skriver:

  Vilka härliga bilder helt outstanding 🙂 mors galosch 🙂

 4. Julia skriver:

  Min son vaknade nu vid fyra på morgonen så då tittade jag förbi bloggen 🙂 Japp det e inte ovanligt han gör det tyvärr ja ja sånt e livet. Synd att höra du blivit förskyld trist 🙁 men va kul ni verkade ha hos diamanthundarna 🙂 härligt 🙂 det blir man ju nästan frisk av igen 🙂 krya på dig nu klä dig varm osv 🙂 jag hoppas min son somnar om natti 🙂 kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *