Vilken är din favorit?

Jag satt idag på Starbucks och förberedde mig inför allt som ligger framför mig när jag kom hem. En ny termin av ”Du kan sjunga gospel” drar igång i Stockholm och Malmö bara ett par dagar efter att jag har landat på svensk mark. Jag har fått många mail med önskemål om att hylla Whitney på något sätt under våren. Jag klurar lite på hur det skulle gå till och framförallt så undrar jag med vilken låt. Jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig genom att berätta vilken av Whitney’s alla sånger som är din favorit?

32 kommentarer till Vilken är din favorit?

 1. Jessica skriver:

  Jag håller med Angelique, I look too you är fin låt och berör. Den är mer gospel än one moment in time.
  Om man vill hylla Whitney så borde My love is your love vara en självklar låt.

  Hälsning
  Jessica

 2. Angelique skriver:

  En låt som verkligen berör är

  ”I Look To You”

  En stärkande låt.

  http://www.youtube.com/watch?v=gvJd5BV1upo&feature=related

  Hälsningar
  Angelique

 3. Carina Andersson skriver:

  Några av mina favoritlåtar av Whitney är
  Didn´t we almost have it all
  Until you come back
  I learned from the best
  One of those days
  Miracle

  Hälsn Carina

 4. Karin skriver:

  Will always love you
  Tänk snart sättet terminen igång! Längtar!

 5. Maggan skriver:

  Hej!

  Har vi inte redan sjungit I wanna dance with somebody?

 6. Carina D DKSG Malmö skriver:

  Hej!
  I stort sett alla hennes låtar är fantastiska men min favorit är nog Didn´t we almost have it all.
  Det närmar sig! Snart kan man säga välkommen hem igen!
  Kram

 7. Kristina skriver:

  I have nothing är min favorit. Att sjunga den skulle ge gåshud utan dess like.

 8. Janet (DKSG Malmö) skriver:

  Håller med många med ”One moment in time” men det som poppade upp i skallen på mig var ”Didn’t we almost have it all”. Ses snaaauuurt! Kraum

 9. Annika skriver:

  One moment in time är underbar. Den har man sjungit
  många gånger. Men ett medley med bara lugna låtar hade varit fint.
  Kram

 10. Eva skriver:

  Hej svejs!
  Det skall bli jättekul att börja sjunga igen.
  Whitney har sjungit fantastiskt många fina låtar och av alla
  dessa har jag fastnat för ”Didn’t we almost have it all”.
  Ses inom kort.
  Kram

 11. Carina J i Färila skriver:

  Hej Gabriel.Jag är inte så bekant med hennes låtar men ”I will always love you” är ju jättefin men den kanske är svår att ha som körsång.Du hittar säkert på något bra att framföra.Skönt att du snart är tillbaka i vårt vackra vinterland.Kramar från Hälsingland.

 12. Heléne skriver:

  One moment in time…eller Greatest love of all…eller kanske ett medley 🙂
  Längtar efter att få sjunga igen!
  Ska bli sååå kul 😀

 13. Suzanne Ekman skriver:

  Hej! Jag tycker också att vore en jätteroligt att få sjunga en av hennes låtar. Jag tycker att vi ska sjunga Where Do Broken Hearts Go. One Moment in Time är också jättefin men efter att ha provsjungit o lyssnat på Youtube här hemma så känns den andra ändå bäst:)

 14. Lovisa skriver:

  the greatest love of all eller musik hur preachers wife ”I go to the rock”
  Lite Shirley Clamp i Gospel från filmen, det vore häftigt.

 15. Charin skriver:

  Jag tycker att ”One Moment in Time” skulle vara fantastisk att sjunga kören. Men annars har jag många favoriter bland Whitney’s sånger. Jag litar på att du väljer den sång som passar oss bäst Gabriel!

 16. Annelie Jonsson skriver:

  Sången ” systarna” sjunger tillsammans i Body guard, vet inte vad den heter men en textrad är ” Jesus loves me, oh yes I know” Den är lite kort men skulle kanske vara fin tillsammans men någon annan av henns sånger ,t ex ” I will allways love you”. Tror att det var den hon sjöng det där sista korta framträdandet bara någon dag innan hon dog och efter att ha sett begravningen känns det som om den sången skulle vara en fin hyllning och på något sätt sammanfattar känslan av det hon lämnade efter sig.

 17. Lena skriver:

  Didn’t we almost have it all

 18. Gerd skriver:

  Det är så svårt att välja EN låt, hon har gjort så många bra! ”I will always love you” är en personlig favorit – men alla tidigare nämnda känns rätt!

 19. Peter skriver:

  Uten tvil: I Look to You.
  Den vakreste låta/teksten fra hennes siste album, der hun vender tilbake til Herren.

 20. Annette skriver:

  For the lovers eller I got you från I look to you 🙂

 21. Anne skriver:

  ”Will always love you”, eller vad den heter. Den skulle bli fin med lite stämmor..

 22. Anna warvsten skriver:

  Håller med om att ”One moment in time” är fin samt ”I wanna dance with somebody” – den blir man så otroligt glad av! Minns när jag och studiekamraten lekte sångerskor med våra hårcurlers som mikrofoner till den… samt discodansen med förälskelsen den sommaren i Hastings…

 23. vivi skriver:

  Hej!

  Jag gillar I have Nothing, men one moment in time är oxså väldig bra!

 24. Lena Dyrén skriver:

  Hej Gabriel!
  Så glad jag blir – men jag ska erkänna att det var min önskan redan när jag såg begravningen – vi kommer att hylla Whitney, i Turkiet eller med DKSG -konserten! Yes!
  Min absoluta favorit är redan nämnd – One moment in time! Lyssnade konstant på WH under slutet -80, början 90-talet och har också fått uppleva en livekonsert (när hon hade sin röst oförstörd). By the way, vilken känsla jag fick i kroppen när jag såg begravningen och kören! Liknade en av våra Baptistkyrkor, eller hur? Ses snart! /Lena (i vackra vinterstaden Sundsvall)

 25. Maria Vikström skriver:

  Greatest love of all skulle nog bli fin med kör! Välkommen hem! Kramis!

 26. Catrin Österlind skriver:

  Den absolut bästa låten är Greatest Love Of All. Handlar ju om att älska sig själv och att värna och stärka det viktigaste vi har, nämligen barnen. Kanske skulle vi kunna göra den tillsammans med Kör-kidsen? Det skulle kunna bli riktigt bra!

  Titta på youtube! Så bra video!
  http://www.youtube.com/watch?v=IYzlVDlE72w&ob=av2e

  Så sorgligt att hon är borta! Skulle vara fantastiskt att få hylla henne i vår!
  Kram

 27. Synnöve skriver:

  Min favorit är också ”One moment in time” om hyllningen ska vara känslosam. Tillsammans med Shirley vore fint. Om vi ska hylla med glädje känns ”I wanna dance with somebody” självklar, trots att vi sjungit den förut. Kram

 28. Ellen skriver:

  Heej!:)
  Låter som en toppenidé och hylla Whitney:)
  Jag har tyvärr inte hört så jättemånga låtar med Whitney, men jag har en som jag tycker väldigt mycket om och det är ”I wanna dance with somebody”
  Musikvideo: http://www.youtube.com/watch?v=eH3giaIzONA&ob=av2e
  Kraam!:)

 29. Anne oddsberg skriver:

  Ja , absolut ”one moment in time”. Den skulle vi kunna göra så mäktig ….Men du får nog fler förslag. Skynda dig hem nu…..vi vill sjunga. kram

 30. Frida skriver:

  Jag skulle skriva det som Marie O redan skrivit, Min absoluta Whitney-låt är också ”One Moment In Time”.
  Ska blir roligt att se vad du väljer i slutändan måste jag säga 😀

 31. Marie O skriver:

  Tycker det är en fantastisk idé att hylla Whitney! Det finns ju så många bra sånger, och vi har redan sjungit några av dem. Men ”One Moment in Time” tycker jag har en fantastiskt fin text och det känns som den kom från hennes innersta. I och för sig kan det bli svårt att sjunga den eftersom den är så känslosam, men jag tycker ändå att den skulle vara bästa låten.
  Ses snart! 🙂
  Kram

 32. Vivi skriver:

  Misstänkte du skulle hitta på något sådant 🙂 Lugn låt så är ”Greatest love of all” väldigt fin, och upptempo så är det svårt att inte ta ”I wanna dance with somebody”. Ha det så skönt nu sista veckorna i Miami så ses vi 5 mars för min 8:e termin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *