Vinn hörlurar från Happy Plugs

De här snygga hörlurarna från Happy Plugs kan bli dina! Gå in och gilla min officiella facebooksida så har du chansen att vinna ett par! klicka här Gabriel Forss Officiell

Lycka till med tävlingen!

3 kommentarer till Vinn hörlurar från Happy Plugs

  1. Julia skriver:

    Jag gillar din blogg här 😉

  2. Julia skriver:

    Gillar inte Facebook synd man inte kan vinna dom ändå kram Julia.

  3. Julia skriver:

    Idag har jag avlivat min fina gamla, stora katt Toddie 🙁 såg ut som en stor vit tiger ca 8kg. Han blev akut sjuk i natt 🙁 Gud va det känns hemskt och tomt. Tänk vad man kan älska ett djur 🙁 Vila i frid min fina katt och tack för alla dina år av kärlek till mig och mina barn. Vi älskar dig Toddie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *