Vinn min bok i pocketversion!

För några veckor sedan släpptes min bok ”Äntligen” som pocket. Det vill jag fira med att lotta ut 20 ex. Klicka här och gilla min facebooksida Gabriel Forss Officiell. Där kan du läsa mer om tävlingen och ha chansen att vinna. Stort lycka till

9 kommentarer till Vinn min bok i pocketversion!

 1. Carina Johnsson skriver:

  Jag har ett ex redan av denna fantastiska berättelse.Du är en sån varm och go kille.Hoppas att jag får tillfälle att träffa dej nån gång.Då står en kram och ett foto på oss högt på min önskelista.Ha det gott kära vän.

  • gabriel skriver:

   Hej Carina. Tack för att du har läst min bok. Jag lovar att fixa en bild på oss när vi ses 🙂 Kram

 2. julia skriver:

  Använder ej face jag heller. Så glad för din bok som jag köpte 🙂 Förändrade mitt liv och förde mig till dig, din glädje, kärlek och din köööör 🙂 Kram Julia! 🙂

 3. Anita skriver:

  Jag är i samma situation som Barbro…har inte heller facebook men skulle vilja försöka vinna din bok.
  Kram från Anita som läser din blogg troget (men som är seg med att kommentera )

 4. Barbro skriver:

  Jag skulle också gärna vilja vinna din bok.
  Men jag har inte facebook hur gör man då?
  Kram från trogen läsare av din blogg.

  • gabriel skriver:

   Tack Barbro, Anita och Julia för att ni läser min blogg. Tävlingsfrågan lyder I vilka städer finns mina Du kan sjunga gospelkörer? Det går bra att svara här på bloggen så är ni med i utlottningen av boken. Kram Gabriel

   • julia skriver:

    Ja va kul 🙂 Stockholm, Malmö och Göteborg 🙂
    Hoppas jag vinner 🙂 Tack snälla Gabriel att vi me får va me fast vi inte är på face 🙂 KRAM!!! 🙂

   • Barbro skriver:

    I Stockholm, Göteborg och Malmö jättekul att få vara med i utlottningen av din bok. Kram på dej och ha en fortsatt bra lördag

   • Anita skriver:

    Stockholm,Göteborg och Malmö blir då mitt svar! Tusen tack snälla Gabriel för du ordnade så vi utan facebook kan vara med och tävla!
    Kram från Anita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *